L'Oréal Casting Creme Gloss
у відтінку 200 Midnight Chocolate
Хочу розповісти про непогану безаміачну фарбу для волосся. Саме цю використовувала вперше.
Красива коробочка, не зовсім звичної прямокутної форми.
Що всередині:
- інструкція з детальним описом процедури фарбування та іншою необхідною інформацією;
- фарбуючий крем без аміаку 48 мл. М'яка пластикова туба. Засіб з неї дуже легко видавлюється.
- тюбик з проявником 72 мл. Має тонкий носик, яким зручно акуратно наносити фарбу на корені.
- пара рукавичок. Якісні, зручні та не короткі. Не сповзають з рук, не шелестять та не дратують. А ще великий плюс, що руки в них не потіють.
Також в комплекті йде бальзам для волосся. Не маска, як в іншій фарбі. Такого тюбику мені вистачило на два рази.
Об'єм 60 мл.
Якщо ви маєте коротке або не густе волос ся - то вистачить і на три рази.
По текстурі густий, більше схоже на маску.
Має приємний аромат, дуже смачно пахне медом. Аромат насичений, солодкий. Заповнює увесь простір кімнати.
Для дуже пошкоджених і сухих локонів буде слабуватий.
Хоча, тут прискіпуватись нічого, гарний бальзам.
Тюбик для бальзаму не з м'якого пластику, а доволі твердий. При останньому використанні треба потрусити і постукати флакончик, аби можна було дістати залишки бальзаму.
Дуже зручно, що фарба замішується в одному флакончику. Не треба возитись з мисочками та пензликами. Та і сама процедура фарбування проходить значно швидше. У мене це зайняло 15 хвилин.
Такої кількості мені ідеально вистачило на одну процедуру фарбування коренів. Але якщо потрібно було б фарбувати довжину - взяла би 2 упаковки.
Фарба дуже комфортна у нанесенні, не тече.
Має легкий, ненав'язливий аромат. Очі не виїдає. Можна використовувати навіть в закритому приміщенні.
Оскільки фарба не містить аміаку, його роль тут виконує етаноламін. Звісно, така фарба менше шкодить волоссю.
Фарбую корені я завжди на брудне волосся. Після того, як нанесла фарбу, трохи масажую шкіру голови, а потім збираю волосся у пучок та фіксую резинкою. Залишаю на 40 хвилин. Кульочком не накриваю.
Потім змиваю теплою водою. Але це не швидко, треба ретельно вимивати волосся, пока вода не стане прозорою.
Але, чомусь, після фарбування випало багато волосся.
Бальзам не зробив волосся супер гладеньким, проте все ж воно було м'яким і мало здоровий блиск.
На локонах ще протягом трьох днів залишався легкий аромат фарби.
Ось моє волосся ДО фарбування
Та ПІСЛЯ фарбування
Загалом, ця фарба мені сподобалась. Комфортна, не виїдає очі при фарбуванні. Не викликала ані подразнень, ані опіків.
Подивлюся ще як вона буде змиватись. Якщо стійка - поселеться зі мною на довго.
А ви нею користувались, як вам? Які в неї є недоліки? Цікаво дізнатись вашу думку
Коментарі (0)