ЛЮБОВ.ПРИЙНЯТТЯ.ЗМІНИ
Якщо це блог, то чому б не поділитись?
Кажуть, що 2025-це рік змін. Так от, почала я вже зараз
Поетапно про все
Можливо комусь відгукнеться
Можливо хтось на схожому шляху
1. Любов
Настав період суцільної втоми. Втоми від всього навколо і потрібна була любов.
Легко сказати любити себе, важче зробити. Бо окрім суцільної любові до себе, є ще сумніви як буде справді краще і тд
- Я перестала доглядати за обличчям, бо мене це почало втомлювати і дратувати. Шкіра стала бездоганною, ніби догляд їй лиш заважав
- Я сховала всю косметику, викинула зайве. І відчула як мені стає краще, бачачи себе без макіяжу на постійній основі
- Я відмовилась від співпраць. Я відмовила просто всім, а не вибірково як раніше. Так зникло одне з джерел доходів, але зʼявилась легкість. Бо на мені висів постійний обовʼязок і важкість. Задоволення перетворилось на бажання скоріше відпрацювати і все. Можливо так зіграло зі мною постійне досконале ставлення, відповідальність. Адже мені треба все детально вивчити, протестувати, відзняти. Простіше постити одне за одним толком не покористувавшись, головне багато
- Я зайнялась здоровʼям, харчуванням
- Я почула себе. І дозволила собі те, що потрібно насправді
2. Прийняття
Етап, що є доволі складним.
Адже налагодити харчування, сон, звикнути до нових умов. Переналаштуватись на інше, не оглядаючись-це не легко
З часом повернула догляд за обличчям, мінімальний макіяж
Паралельно зʼявлялись і зникали люди з мого життя. Я перестала контактувати «бо так треба» або «бо незручно», «ну ми ж гарно спілкувались колись» і тд
Вивчати нове стало моїм улюбленим заняттям, щоденним
Помічати в собі зміни і приймати
3. Зміни
Етап, що не завершився, продовжується і скільки він триватиме ніхто не знає, навіть я
Головне - це трансформація, усвідомлення, самовідчуття
Стало легше і по-новому, а попереду ще багато роботи над собою
ПРО ГОЛОВНЕ
Важливо вчасно зупинитись, якщо відчуваєш, що щось не так
В гонитві за чимось, що нібито має приносити задоволення, важливо запитати себе «а чи дійсно я цього хочу?»
Подобатись собі-не про зовнішність, а про самовідчуття
Якщо всередині все чудово, зовні видно світло
Можливо і у вас є щось, що ви хотіли б змінити?
Коментарі (0)