K_Filonenko

Олівець для губ LAMEL Make Up

Користуюся цим олівцем 2 тижні. Купувала його для порівняння з аналогом від LNPro (порівняння та фото додаю). В мене 407 відтінок. Олівчик сподобався, але знайшла в нього й мінуси. Тож розглянемо переваги та недолікм цього олівчика.

Переваги:
- Гарні, універсальні відтінки.
- Висока пігментація олівців.
- Доступна ціна.
- Лаконічний дизайн.
- Помірна стійкість (можуть витримати 4-6 годин)
- Легко змиваються.
- Ніжна текстура та легке нанесення
- Добре тушуються та можна використовувати замість помади.
- Добре поєднуються з рідкими та кремовими помадами.
- Не сушать та не дряпають шкіру губ.

Недоліки:
- Ламаються швидко і досить часто.
- Кремова текстура вимагає особливого підходу до заточування. Без охолодження його підстругти дуже складно.
- Швидко закінчується (через складноші заточування).
- Залишає сліди на одязі та посуді.

Упаковка: Олівець упакований в плівку. Має зручну пластикову кришечку.

Відтінок: в мене 407 відтінок, дуже гарний та універсальний відтінок з рожевим підтоном.

Стійкість: тримається до 6 годин, якщо без перекусів.

Враження: Олівець хороший, не сушить, легко тушується, якість та відтінки мені сподобалися, але треба трішки заморочуватися із заточуванням, бо дуже ламається. Часом підстругти вдавалося з 3 разу.

Коли я замовляла цей олівець, я думала, що вони з LNPro однакової якості. Справді олівці ну дууже схожі. Однієї цінової категорії. Дизайн такий, що часом я їх плутаю, але насправді різниця є і не лише у відтінках. Lamel має відчутно ніжнішу текстуру, більш кремовий і легше наноситься на губи та тушується. LNPro порівняно сухіший, хоч має також досить м'який стержень та не дряпає шкіру. Стійкість в олівців схожа. Заточувати їх часом непросто, особливо важко мені було опанувати Lamel, на фото видно, що олівець коротший, хоч і купувала я його пізніше за LNPro.
Розхід у Lamel більший, бо стержень трішки м'якший, але мені здається, що це може ще залежати від зовнішніх факторів та відтінку. Обидва олівці дуже приємні у користуванні. Обов'язково куплю ще! Вони варті уваги, прекрасні варіанти на кожен день.

Висновок:
Олівець для губ LAMEL Make Up сподобався! Однозначно куплю ще, бо за цю ціну можна терпіти невдачі з заточуванням. Рекомендую! Відтінок 407 чудовий.

Порівняння стійких гелевих олівців LNPro та Eveline:https://club.makeup.com.ua/post/40110/

Відгук про олівець для губ LNPro: https://club.makeup.com.ua/post/52897/

27 листопада, 2024
K_Filonenko
27 листопада, 2024