#crazybeautyhacksmakeupclub
Анти-лайфхаки з минулого
Всі ми б’юті-експериментатори, хоча б раз піддавались дивним порадам із соцмереж. Зізнаюсь, у мене таких експериментів було достатньо. Тож ділюся своїми анти-лайфхаками, які точно не рекомендую повторювати.
Зубна паста від прищів
О, це класика! Пам’ятаю, як нанісши пасту на підборіддя, думала, що прищ зникне в цю ж мить. Натомість отримала червону пляму, схожу на опік.
Протирати обличчя настоянкою календули
Календула нібито очищає шкіру, звужує пори й позбавляє висипань. Але в реальності спиртова настоянка припалила не лише висипання, а й мою шкіру. Після кількох днів обличчя стало сухим, як пустеля. Висновок: для трав – чай, а не шкіра.
Споліскувати волосся оцтом
Оцет мав додавати блиску, усувати жирність і робити волосся шовковистим. Так, блиск здається справді був, але разом із цим з’явився запах, який тішив мене й оточуючих цілий день. Після декількох разів такого експерименту волосся стало жорстким та сухим наче солома.
Висвітлювати пасма лимоном
Ідея: лимонний сік + сонце = природне освітлення волосся без шкоди. Пасма стали сухими, як сіно і після цього я ще місяць відновлювала волосся масками. Колір змінився ледь помітно, але ціна за цей “ефект” була занадто високою.
Висновок? Не все, що виглядає цікаво в соцмережах, варто тестувати на собі. Красу створюють не магічні лайфхаки, а системний догляд та перевірені засоби.
Коментарі (0)