Сирова тка проти випадіння волосся Hillary Consentrate Serenoa
"Висококонцентрований комплекс" з екстрактом карликової пальми
Я вирішили комплексно підходити до проблеми випадіння волосся і нарешті перевірити чи дасть результат такий спосіб. Всі мої доглядові засоби за волоссям підібрані саме для боротьби з проблемою випадіння. Вперше пробувала формат сироватки для шкіри голови та волосся.
Сироватка йде в величенькій класичній баночці з дозатором-піпеткою білого кольору, об'єм 50 мл, додатково знаходиться в картонній коробочці, необхідна інформація для споживача дублюється і там і там. У мене вже була сироватка від бренду Hillary в такій пляшечці, тільки то була для обличчя з гілауронкою і 30 мл (трішки менша).
Екстракт карликової пальми, аргінін і пшеничні протеїни - основні компоненти формули, завдяки якій активізується ріст здорового волосся.
В чому ж її особливості:
- інтенсивна живильна дія;
- стимулює і прискорює зростання нового волосся;
- активізує обмінні процеси в клітинах шкіри голови;
- сприяє поліпшенню структури волосся;
- екстракт карликової пальми активізує волосяні фолікули, нормалізує роботу сальних залоз і синтез себуму;
- підвищує стійкість волосся до механічних пошкоджень;
- робить волосся еластичним;
- аргінін нормалізує рН шкіри і волосся, поліпшує мікроциркуляцію крові в судинах і кровопостачання волосяних фолікулів, виводить токсини, прискорює надходження поживних елементів до фолікул;
- протеїни пшениці зміцнюють і ущільнюють структуру волосяних волокон, поліпшують водний баланс волосся, захищають від зневоднення.
Як використовувала
Я не відчувала жодного аромату від сироватки. за текстурою це рідка водичка.
Я наносила її після миття голови на абсолютно чисту шкіру голову, приділяючи особливу увагу кореням волосся. Не змивала! Після нанесення масажувала шкіру голови кілька хвилин силіконовим скрабером.
Однієї баночки мені вистачило менше ніж на місяць при використанні раз на 3 дні (можливо, я наносила забагато засобу, але так відчувалась потреба). Коли сироватка наполовину використалася - було дуже складно набирати рідину у піпетку, оскільки вона виливалась з піпетки назад в баночку. Ну але це не критично, нахилила баночку і набрала, останні краплі вилила на голову просто з тари).
Зараз у мене взагалі нефарбоване волосся, оскільки я користуюсь безаміачкою і вимивається вона за 3- 4тижні, а останній раз я фарбувалась в вересні -тому можемо побачити результат у вигляді нових антенок на натуральному нефарбованому волоссі.
Сироватку я використовувала в комбінації з трихологічним пілінгом https://club.makeup.com.ua/post/57141/ та комплексом проти випадіння волосся https://club.makeup.com.ua/post/57705/ .
Боротьба з випадінням волосся - це завжди комплексне рішення: харчування, спокій, стабільний гормональний фон і тут одними лише косметичними засобами ситуацію не врятуєш, хоча можна її суттєво покращити. Тому я точно не говоритиму вам, що це панацея. Ні, це лише допомога. Чи стало менше випадіння волосся? як коли, буває при митті голови майже немає, а буває цілий жмут, тобто додаткові стреси у вигляді літаючих мопедів над головою впливають на цей процес.
Коментарі (0)