Ловіть круту знижку на чудовий гель з популярним ароматом Green Tea...
Piel Cosmetics Body Shower Gel Velvet 🌿
Крем-гель для душу від українського бренду Piel з ароматом зеленого чаю — це ідеальний засіб для ніжного очищення шкіри.
Він випускається в зручній м’якій тубі об’ємом 250 мл, а його кремово-гелеподібна консистенція забезпечує комфортне та економне нанесення. Позаду туби присутня вся необхідна інформація щодо продукту, а на дозаторі є захисна мембрана, яка однозначно заслуговує на лайк ❤️
Чому я в нього закохана?
- Аромат: дуже приємний і затишний, з нотами свіжого зеленого чаю, що розслабляє та піднімає настрій.
- Очищення: делікатно видаляє забруднення, не пересушуючи шкіру.
- Відчуття після використання: шкіра м’яка, бархатиста, з легким, гармонійним ароматом.
- Склад : дуже крутий, м'який і багатий, про нього розповім нижче
Чому я його раджу навіть для чутливої шкіри?
Вода (Aqua): Основний компонент більшості косметичних засобів, розчинник для інших інгредієнтів.
* Поверхнево-активні речовини (ПАР): Sodium Myreth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside – це миючі компоненти, які очищають шкіру від забруднень і себуму. ( тут вони досить м'які, немає SLS i SLES) 🔥
* Зволожувачі: Sorbitol, Glyceryl Oleate – допомагають утримувати вологу в шкірі, запобігаючи її пересиханню.
* Емоленти: Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate – пом'якшують і згладжують шкіру.
* Кондиціонери: Polyquaterium-10 – покращує стан шкіри, роблячи її більш м'якою та гладкою.
* Консерванти: Sodium Benzoate, Benzoic Acid – запобігають розмноженню бактерій та грибків у продукті.
* Ароматизатори: Parfum, Limonene, Linalool – надають гелю приємний аромат зеленого чаю.
* Додаткові компоненти: Gardenia Tahitensis Flower Extract (екстракт гарденії), Argentum Collodiale (колоїдне срібло), Sodium Hyaluronate (гіалуронова кислота) – можуть надавати додаткові властивості, такі як антиоксидантний захист, заспокоєння та загоєння шкіри тощо.
Хочеш подовжити аромат і зволожити шкіру після душу? ?
Доповни свій догляд парфумованим молочком для тіла Piel Velvel. Він глибоко зволожує шкіру, роблячи її м'якою та шовковистою. Ідеальний варіант для сухої шкіри, особливо в холодну пору року, адже текстура у нього супер поживна❄️ Я раніше залишала огляд на нього, тому прикріпляю посилання на товар, де ти можеш більш детально ознайомитися з ним ❤️
Коментарі (0)