#crazybeautyhacksmakeupclub
5 лайфхаків, які ми всі пробували, але більше не повторимо – долучаюсь до челенджу, щоб підсумувати і поділитись досвідом
Експерименти із зовнішністю я проводила завжди обережно. Зазвичай це проявляється саме в макіяжах, хоча й там червоні губи або кольорові стрілки – мій максимум 😅
А от у підлітковому віці сміливість підштовхувала дослухатись до неоднозначних порад з Ютубу чи звідки ми їх брали 🙈
Поради, які вдалося згадати:
1. Дегтярне мило для вмивання – не найгірше, що я пробувала. І зараз бачу поради в Інтернеті, де закликають користуватись таким милом при акне, щоб підсушити прищі, проте моя шкіра була не в захваті від ідеї регулярного використання дегтярного мила, дуже пересихала( А от запах того мила мені подобався 🤭
2. Зубна паста на прищі – навіть не знаю, що й сказати, багато дівчат написали все за мене 👀 Цю пораду побачила в Інстаграмі у знайомої та й вирішила теж спробувати. На щастя, ніякої алергії чи почервоніння не було, але й обіцяного ефекту теж 🤷🏻♀️
3. Лимонна вода для висвітлення пасм волосся – я так сподівалась, що ця проста порада подіє, але колір волосся не піддавався такому освітленню, а пасма, на яких експериментувала, трохи підсушилися.
Але я вирішила на цьому не зупинятись і як кожна дівчина з прямим волоссям мені закортіло зробити його трохи хвилястим ⬇️
4. Сольова вода для ефекту легких кучерів на волоссі – начебто, все логічно: після купання в морі волосся приймає дещо хвилястий вигляд. Чому б не відтворити ефект в домашніх умовах? Та й тут ця ідея не спрацювала і замість недбалих легких кучерів я отримала ще більше пересушене волосся, але тепер по всій довжині)
5. І незмінна класика – огірок! Я протирала шкіркою огірка обличчя для зволоження. В реальності ж згодом я отримувала відчуття стягнутості шкіри. А для зволоження все ж краще використовувати спеціальні засоби. Можливо, навіть з огірком 🥒
Бонус 👀
Зараз, коли шукала інформацію щодо ефективності цього методу натрапила на цікавий рецепт:
Змішати сік огірка й лимона в пропорції 1:1, змочити ним марлю й накласти на обличчя на 15—20 хвилин. Після цього змити прохолодною водою. Така маска тонізує й відбілює.
Дівчат, хто спробує?) 😅
Коментарі (0)