PILIRINA 💛💙

Новорічна трійця: колекція розкішних кремів від Joko Blend

Останнім часом я стала великим фанатом усіляких кремів для рук. Чим більше – тим краще, але ці лімітовані наборчики у вигляді ялинковоі прикраси стали моіми улюбленцями. Всі основи схожі на ламелярну емульсію, але у них різні аромати. Спробуємо розібратися?

Основне, що дивує у складових - відсутність мінеральної олії. Якщо з центелою, жасміном, пантенолом, оліями аргани і макадамії все зрозуміло, то, скажу одразу — не у всіх бюджетних кремах для рук дивує присутність жирних кислот. А ще ці аромати довго зберігаються на шкірі. Мені, наприклад, це дуже подобається.

Текстура приголомшлива - не рідкий, не густий, просто ідеальна консинстенція, яку можна легко видавити з туби і розмазати по поверхні своєі шкіри рук. Швидко всочується, хоча, за відчуттями, він досить щільний.

Стартуємо з прекрасноі піраміди:

Верхні ноти: перець, трояда, шафран

Ноти серця: дерево уд, пачулі, карамель

Базові ноти: ваніль, суха амбра

Мене теж, як парфмоманіяка, вона здивувала не менше за вас.

Аромат благородноі ванільно-деревноі троянди у всій красі.

Це мій фаворит серед трійці взимку, бо він зігріваючий і я люблю поєднання удовоі троянди з пачулі. Але це мій вибір. Любителям ніші рекомендую!

Трішки більше про аромат можна знайти у цьому дописі:

https://club.makeup.com.ua/post/51115/

Ванільне праліне з кокосом та чуттєвою амброю. Сказати, що це не аромат райського баунті я не можу.

Тут є історія про чуттєву ваніль на фоні троянди. Я так чую, попри підаміду. Витончений, зігріваючий. Боби тонка грають основну роль. І чомусь він мені постійно нагадує Parfums de Marly Delina. Чому — не знаю. Хоча троянди у базі немає і нічого іх не поєднує. Крім кольору туби. Можливо, такий же чуттєвий?

Верхні ноти: ваніль, кокос

Ноти серця: кашемірове дерево, боби тонка

Базові ноти: мускус, солодка амбра, сандалове дерево

Він сподобається абсолютно всим. У виборі — нуль програшу. Ось узимку, зараз, коли досить прохолодно – цей запах прям зігріває. Розкіш у флаконі. Не як інакше.

Більше про сам аромат тут:

https://club.makeup.com.ua/post/52088/

Почнемо з піраміди? ✨

Верхні ноти: імбир, бергамот

Ноти серця: зелений чай, троянда, бензоїн

Базові ноти: деревина, пачулі, ветивер

Якщо ви любите чай молочний китайський чай оулун, про який я писала колись у своєму дописі - то це точно ваш варіант. Але уявіть, що сюди ще додали трохи троянди.

Любителям ніжнятини присвячую:

https://club.makeup.com.ua/post/54230/

Складне питання.

Якщо на подарунок - то любителям нішевих ароматів міг би сподобатися перший варіант - Oud Rosewood. Любителям рожевого люксу по типу Versace Bright Crystal і взагалі більшості - Vanilla Blossom, хоча піраміди тут різні, мені здається, що це аромат найуніверсальніший у колекціі. І якщо ви любите тихі, трав'яні аромати по типу Hermes Un Jardin sur le Nil - вам мав би сподобатися Spicy Vetiver.

Але це виключно моє ольфакторне порівняння. Можливо, хтось бачить аромати по-іншому.

Дуже ніжно і трепетно ​​люблю ці креми, бо на моїх ручках вони роблять чудеса і за дуже короткий термін можуть привести іх у божествений вигляд, хоча я люблю погратися хлоркою без рукавичок чи агресивними детерсивами для дому.

Кремчики у міру жирні. Одразу відчувається, як живлять шкіру, вбираються моментально, але при цьому не лишають ніякої жирної плівки, силіконистого відчуття, липкості або будь-яких інших неприємних відчуттів. Буквально за пару застосувань ці креми зроблять із шорсткої шкіри – м'яку, бархатисту. Тож, щиро рекомендую придивитися до них і обрати ці бюджетні кремчики для подарунку у вигляді ялинковоі прикраси. Joko Blend втілив креативні ідеі за нас! І за це ім щира подяка!

03 грудня, 2024
PILIRINA 💛💙
03 грудня, 2024