Хочете відростити волосся як у Рапунцель?
Натуральність у флаконі: олія-еліксир для росту волосся Blend Hair Growth & Strength Oil від Joko Blend
Вперше зустрічаю масло для догляду за волоссям, яке мені справді сподобалося. Мене підкупив склад. Прям ух! Як якісь ліки.
Я не така вже і фанатка натуральних формул, але достатньо прискіпливо відношуся до складу масел, бо не вони бувають не завжди корисні.
У цьому складі є багато олій: авокадо, насіння льону, коноплі, гранатових кісточок, розмаринова, обліпихова. Тут є сквален, гідролізат кератину, екстракт імбиру, ретиніл пальмітат, який,до речі, є вітаміном А.
Це доглядовий продукт, який, на мій подив, легко змивається.
Флакончик оснащений спеціальним дозатором, яким зручно наносити олію на волосся.
А ще і цей відмінний рослинний склад зачаровує. Аналіз інгредієнів на міжнародних сайтах екоголіків отримав високий бал.
Засіб має світло-жовтий відтінок, цікавий рослинний аромат та середній рівень густоти.
Дуже приємно пахне травами, що мені дуже сподобалося, аромат ненав'язливий і не різкий, легкий і повітряний, супроводжувався доти, доки не змила олію з голови.
Змити виявилося легко. Не можу сказати, що Blend Hair Growth & Strength Oil суттєво знизила випадання волосся, бо пройшов місяць із початку мого лисопаду, але додаткове харчування, зволоження і зміцнення волосяна кутикула отримала.
На фото волосся без сушки фену та укладання. Як бачите, висвітлені пасма не пожовтіли:
Використання олійки дійно сприяє поліпшенню зовнішнього вигляду мого пористого блонду та загальної користі для всієі пористоі маси волосся. А головне - колір не став ціплячим. Знаю проблему блондинок і іх трабли з волоссям.
Тож, якщо хочете відростити косу до пупка, поясу чи як там кажуть - Рапунцелівськоі п'ятоі точки - я однозначно рекомендую цю олійку, бо у ній користі на мільйон.
Коментарі (0)