Ta_nyaaaaaaa

ШАЛЕНО ароматні скраби. Який же обрати?

Якщо з класичним кавовим скрабом все зрозуміло, то що з ароматними? Я уже обрала свій фаворит, хоч це було складно. А тепер розповім вам детальніше про кожен із них 😉

Мій допис про кавовий скраб «Original» 👉🏻https://club.makeup.com.ua/post/57635/

Перш ніж перейду до опису кожного аромату скрабу і його особливостей, зазначу спільні риси.

Усі скраби мають однаковий об‘єм 200 мл.

Термін придатності 3 місяці після відкриття.

Між кришечкою та безпосередньо продуктом у банці знаходиться захисна пластикова мембрана.

Текстура усіх також максимально схожа, але найбільш сухим виявився скраб «Orange».

Тепер детальніше про кожен.

Має надзвичайно приємний запах цедри апельсину. Натуральний, свіжий, злегка солодкуватий. Нагадує кавово-апельсинову цукерку.

Також залишається на тілі після душу протягом 1-2 годин.

Більш сухий, порівняно з іншими, але не значно, різниця майже непомітна.

Скрабування відчутне, моїй чутливій шкірі підійшов чудово за рахунок олій у складі і якісного відлущення.

Склад багатий на кавові зерна арабіки, олії: оливкову, макадаміі, ефірні олії апельсина, бергамота та вітамін Е.

Саме тому після його використання шкіра не лише відполірована, а також і зволожена.

Мммм, а це справжня райська насолода для тіла.

Пахне кокосовою стружкою, без вираженої десертності. Ніжний тропічний аромат 🤤

У складі ті ж самі кавові зерна арабіка, олія оливкова, масло кокоса, масло ши і вітамін Е.

Це мій ФАВОРИТ 😻 Аромат шоколадно-кавової цукерки з рідкою начинкою з цілими ягодами вишні. Ну дуже смачний аромат. Насичений і густий, на тілі також затримується до 2 годин.

Склад також відрізняється: окрім кавових зерен арабіки, вітаміну Е та оливкової олії він містить мигдальну олію, олію шипшинини.

А який скраб обрали б для себе ви?

Для мене вибір дався складно, бо усі вони просто неймовірні 🔥 Досконалі від зручного пакування до ефективної дії та аромату)

28 листопада, 2024
Ta_nyaaaaaaa
28 листопада, 2024