ШАЛЕНО ароматні скраби. Який же обрати?
Мова піде про кавові скраби Joko Blend: Orange, Coconut і Cherry 😋
Якщо з класичним кавовим скрабом все зрозуміло, то що з ароматними? Я уже обрала свій фаворит, хоч це було складно. А тепер розповім вам детальніше про кожен із них 😉
Мій допис про кавовий скраб «Original» 👉🏻https://club.makeup.com.ua/post/57635/
Перш ніж перейду до опису кожного аромату скрабу і його особливостей, зазначу спільні риси.
Усі скраби мають однаковий об‘єм 200 мл.
Термін придатності 3 місяці після відкриття.
Між кришечкою та безпосередньо продуктом у банці знаходиться захисна пластикова мембрана.
Текстура усіх також максимально схожа, але найбільш сухим виявився скраб «Orange».
Тепер детальніше про кожен.
ORANGE 🍊
Має надзвичайно приємний запах цедри апельсину. Натуральний, свіжий, злегка солодкуватий. Нагадує кавово-апельсинову цукерку.
Також залишається на тілі після душу протягом 1-2 годин.
Більш сухий, порівняно з іншими, але не значно, різниця майже непомітна.
Скрабування відчутне, моїй чутливій шкірі підійшов чудово за рахунок олій у складі і якісного відлущення.
Склад багатий на кавові зерна арабіки, олії: оливкову, макадаміі, ефірні олії апельсина, бергамота та вітамін Е.
Саме тому після його використання шкіра не лише відполірована, а також і зволожена.
COCONUT 🥥
Мммм, а це справжня райська насолода для тіла.
Пахне кокосовою стружкою, без вираженої десертності. Ніжний тропічний аромат 🤤
У складі ті ж самі кавові зерна арабіка, олія оливкова, масло кокоса, масло ши і вітамін Е.
CHERRY 🍒
Це мій ФАВОРИТ 😻 Аромат шоколадно-кавової цукерки з рідкою начинкою з цілими ягодами вишні. Ну дуже смачний аромат. Насичений і густий, на тілі також затримується до 2 годин.
Склад також відрізняється: окрім кавових зерен арабіки, вітаміну Е та оливкової олії він містить мигдальну олію, олію шипшинини.
А який скраб обрали б для себе ви?
Для мене вибір дався складно, бо усі вони просто неймовірні 🔥 Досконалі від зручного пакування до ефективної дії та аромату)
Коментарі (0)