Lisa

Aden Cosmetics Lip Liner Pencil

Додаю фото себе без мейку, як бачте, я блідненька + губи світлі, пігменту мало, тому завжди чимось фарбую вуста, щоб хоч видно їх було 😁

Майже всі олівці доволі мʼякі і ними легко фарбувати, добре пігментовані.

А тепер по відтінкам:

29 - Chinchilla

Ідеальний нюд. Блідненький з коричнево-рожевим підтоном. Світлим дівчатам з холодним підтоном буде во 👍

30 - Milk Chocolate

Люблю коричневі помади, і це хороший олівчик для мейку в стилі лате еспресо або щось подібне 💅🏻

Часто ним користуюсь і під світлі помади, і під червоні, або просто ним фарбую контур - якщо не притискати сильно, то він дає легке забарвлення. Пігментний. Але у нього більш теплий підтон, не сірий

36 - Shell

Щось рожевеньке, яскравенький нюд. Не дуже мій стиль, але гарненько, по дівчачому

54 - Trap

Ну це вже рожевий погарячіше. доволі яскравий, теплий. Мені сам колір не дуже пасує, плюс я такі і не люблю, але чисто легенько обвести губи аби надати кольору 👍 дуже непогано

51 - Currant

Моя любов 🤌🏻 дуже пігментований, фарбує одразу як не тисни (тому й контур трошки кривенький вийшов, айм соррі 😁). Але колір шикарний, червоний, холодний, не уходить в малиновий. Такий собі класичний червоний в трошки dark версії. Якщо ще зробити мейк то це просто 🔥 кожен день би так ходила

35 - Bordeaux

А цей чомусь дуже невдалий. Хоча називається бордо, колір фіолетовий. Наноситься туго, пігмент наляпистий, погано прокрашує. Додаю фото без контуру, після моїх мук з прокрашуванням губ. Сам колір цікавий, але олівчик підвів(

28 листопада, 2024
Lisa
6
Підписники
0
28 листопада, 2024