Hedonic | легка текстура та висока ефективність
Hedonic Hydrating & Recovery Day Hand Cream
Я вже давній фанат бренду Hedonic, але пробувала не всі популярні засоби.
Я обожнюю різні креми для рук, а в осінній період вони, як ніколи актуальні, тому вирішила побалувати себе суцільною естетикою і обрала крем для рук Hedonic Hydrating & Recovery Day Hand Cream.
Увагу одразу привертає розкішне пакування у стилі Hedonic. Пакування, туба, кожна деталь - все продумано та створено для тебе - особливої. У комплекті з кремом є металевий ключик, який допомагає зробити використання крему більш зручним та естетичним.
Склад:
Aqua, Isoamyl Laurate, Caprylic/Capric Triglyceride, Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer, Propanediol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Cetyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Isoamyl Cocoate, Urea, Niacinamide, Dipropylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Stearoyl Glutamate, Parfum, Trehalose, Betaine, Propylene Glycol, Aloe Vera Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Xantan Gum, Allantoin, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Argania Spinosa Kernel Oil, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, CI 16255, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Alcohol.
Активні компоненти:
- Ніацинамід — відновлює та захищає, підтрмує еластичність, тим самим покращує зовнішній вигляд шкіри;
- Prodew 500 — комплекс цінних амінокислот, що підвищують пружність та зволоженість шкіри, знімають подразнення та покращують поглинання та утримання вологи;
- Олія аргани — живить та зміцнює нігті, пом’якшує, регенерує та тонізує шкіру рук;
- Екстракт Алое Вера — насичує шкіру корисними поживними речовинами і має потужну протизапальну та ранозагоювальну дію, оздоровлює та омолоджує.
Склади Hedonic натуральністю не відрізняються, але їх рецептури дуже гарної якості. Що не пробую - моїй шкірі все підходить, і я отримую реальний догляд.
Органолептичні властивості: крем білий, якихось частинок не має. Щільна густа консистенція з маслянистою жирністю, але при цьому маса добре розподіляється і трохи тане від температури тіла.
Аромат - це окрема моя "ода" крему (❗). Мабуть, це те, заради чого б я повернулася до нього знову і знову.
Напевно, це найчарівніший аромат крему для рук з тих, що в мене колись були. Точного аромату я тут не вловлюю (якщо чесно, взагалі не маю такого тонкого чуття, щоб розкладати з граничною точністю все по нотах), але щось квіткове тут безперечно є. А взагалі, якщо говорити в загальних рисах - це розкішний флер дорогого парфуму, що трохи зігріває, солодкий, що огортає своєю глибиною і вишуканими акцентами. Той випадок, коли відчуваєш розкіш догляду і, аромат тримається на шкірі ще близько кількох годин після нанесення.
Досвід використання та мої враження:
Незважаючи на те, що я ставлюся дуже не дбайливо до своїх рук і можу ходити в мороз без рукавичок, та й без них виконувати будь-яку домашню роботу, треба віддати належне і сказати, що поки моя відносно молода шкіра тримається в пристойному стані і не має особливих проблем крім сезонної сухості і стягнутості після водопровідної води.
Крем я використовую практично щодня двічі, вранці та ввечері. На фото вище я показала текстуру і текстуру крему, насправді ж - така кількість зайва і досить буквально однієї невеликої горошини. А тут з лишком вистачить на всі руки до ліктів.
Крем вбирається за пару хвилин, перед самим виходом все ж таки намагаюся не наносити, а приблизно за півгодини, щоб дати крему попрацювати так, як потрібно.
Приємно, що немає відчутної плівки після використання і продукт не скочується, що у мене буває, якщо засіб з якихось причин не підходить. Прекрасно справляється із завданням зволоження і буде гарний на будь-яку пору року , на мій погляд. Він у міру жирний і середній за щільністю, тому для запущених або просто грубих ділянок, де потрібна терапія, думаю він не допоможе. А просто зволожити цілком.
Візуально та за тактильними відчуттями шкіра гладка, доглянута і до неї хочеться торкатися.
Завдяки своїм плюсам , крем заслужив високу оцінку від мене:
+ оксамитові ручки, без відчуття стягнутості;
+ немає дискомфорту від застосування;
+ запаморочливий аромат, який має виключно жіночу цільову аудиторію;
+ Зручно брати з собою.
❌ Мінус звичайно ж ціна, ціна та ще раз ціна. Хочете побалувати себе чи близьких, тоді купуйте.
Не готові переплачувати в десятки разів тільки за аромат, раджу шукати дешевші варіанти з не менш ефективним складом, а іноді навіть краще.
Але, якщо чесно, аромат, пакування, вся естетика бренду - мене просто підкорили і я не знаю, коли ще повторю покупку, але забути її я вже точно не зможу саме з цієї причини.
Коментарі (0)