Anastasiiacurlypro

Гідрогелева маска Koelf

Гідрогелева маска Koelf

Гідрогелеві маски- це супер річ для швидкого зволоження, охолодження та зняття набряків.

На ринку безліч таких масок, але чи всі вони добрі.

Від бренду Koelf є дуже хороші тканинні маски, гідрогелеві засоби та патчі. Я обожнюю їх патчі з золотом. Але ця маска зацікавила поєднанням мʼяти та соди.

Маска виглядає досить цікаво, така собі в полосочку. Вона складається з двох частин, які зручно наносити бо вона розділена в упаковці і вони не злипаються між собою. Також є додаткові полоски для очей, але я використовувала їх саме як патчі.

Матеріал не тонкий, але і не дуже грубий, він якраз приємний та комфортний. До цього вона лежала у мене в холодильниуу(як завжди😅) і перше, що я відчула вона дуууже добре охолоджує та освіжає. Саме за це я люблю такі маски.

ЕсенціЇ в упаковці не дуже багато, але можна додати сироватку для покращення результату.

Я тримала її 20 хвилин, за цей час есенція, яка була на масці висохла. Тому тут дійсно рекомендую додати краплю зволожуючої базової есенції.

Сама маска не сповзає з обличчя, не зручно тільки в районі підборіддя, а так лягає комфортно. Після "процедури" шкіра помітно освіжилась, трошки набряків счезло, а тон шкіри покращився.

Хороша бюджетна базова маска!

28 листопада, 2024
Anastasiiacurlypro
28 листопада, 2024