Vik_Sem

Кислотний пілінг для повноцінного комплексного догляду за волоссям.

Вважається, що пілінг для шкіри голови – це важливий етап повноцінного догляду за волоссям. Раніше я скористалася ним час від часу.

Відсутність системи до ладу не давала результатів. Цього разу я підійшла до цього питання серйозніше та придбала Кислотний пілінг для шкіри голови Joko Blend Acid Scalp Peeling.

Опис

Кислотний пілінг для шкіри голови від бренда Joko Blend забезпечує глибоке та ретельне очищення. Його формула допомагає регулювати синтез себуму, тому ви можете додати його до свого догляду, якщо ваша шкіра та корені швидко забруднюються та стають жирними.

Композиція

Aqua (Water), Lactic Acid, Sodium Citrate, Glycerin, Polysorbate 20, Xanthan Gum, Glycolic Acid, Phenoxyethanol, Malic Acid, Citric Acid, Hydrolyzed Keratin, Propylene Glycol, Bidens Tripartita Flower/Leaf/Stem Extract, Zingiber Officinale Root Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Panthenol, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate.

Активи у складі

• екстракт імбиру покращує кровообіг шкірного покриву, сприяє росту волосся, надає протизапального ефекту;
  • вітамін В5 прискорює клітинну регенерацію, живить і зволожує шкіру;
  • гідролізований кератин розгладжує епідерміс, забезпечує пом’якшувальний і зволожувальний ефекти;
  • АНА-кислоти м’яко відлущують ороговілі клітини та надлишки себуму;
    Очевидно, що очищуюча дія пілінгу обумовлена ​​наявністю кислот.

Упаковка представлена ​​витягнутим пластиковим флаконом картонній коробочці.. Дизайн самий мінімалістичний, лаконічний та стильний. На обороті флакону та коробці є вся корисна інформація.

Дозатор-носик цілком зручний для точкового нанесення пілінг безпосередньо на шкіру голови.

Закривається за допомогою кришки, що закручується. Доводиться постійно стежити, щоб така маленька кришечка не загубилася.

Пілінг має кремову текстуру середньої густини. Можна сміливо назвати його пілінг-маскою.

У нанесенні цілком зручний, тому що не капає і не розтікається.

Має нейтральний, зовсім ненав'язливий косметичний запах .

Потрібно враховувати, що у складі кислоти при попаданні на ранку може щипати .

Тепер про спосіб застосування

Якщо шкіра голови у вас у занедбаному стані, раніше ви не користувалися пілінгами та шампунями для глибокого очищення, використовуєте засоби для стайлінгу, догляд за волоссям із силіконами і в цілому у вас є необхідність прибрати все зайве зі шкіри голови та коріння волосся, то доцільно почати курсове використання 1 раз на тиждень протягом 4-6 тижнів.

Далі можна наносити пілінг 1-2 рази на місяць як профілактика і для підтримки ефекту. Таким чином, витрата у нього буде дуже економічною.

Пілінг Joko Blend можна нанести на шкіру голови перед миттям шампунем, потримати близько 5-10 хвилин, після чого змити. Я ж роблю так: мою волосся перший раз, наношу по проділах пілінг-маску, тримаю 7-10 хвилин, змиваю і повторно наношу шампунь.

Час поговорити про ефект

Я не відзначаю різкого ефекту, що очищає від цього пілінгу. Він діє м'яко та поступово. Коріння волосся після нього чисте, свіже, є природний об'єм у коріння.

Але пілінг безперечно позбавляє шкіру голови від накопичених силіконів і ороговілих клітин, які ускладнюють природне зростання волосся і погано позначаються на їх зовнішньому вигляді.

Особисто мене пілінг позбавив необхідності періодично використовувати шампунь, що глибокоочищає. З недавніх пір я вважаю, що таке різке, надмірне очищення не особливо добре позначається на шкірі голови та волосся. Вони відчувають шок, починають виділяти більше жиру. Пілінг допомагає зберегти баланс.

Підсумую

Не бачу причин забракувати пілінг Joko Blend Acid Scalp Peeling. Він має хороший кислотний склад. Він діє м'яко, поступово, але ефективно. Він добре вписався в мою систему догляду за волоссям, спрощує догляд за ним і в комплексі з іншими засобами працює на покращення стану мого волосся.

-Рекомендую-

28 листопада, 2024
Vik_Sem
28 листопада, 2024