Це що за фреш? Не дарма я так хотіла саме цей віддінок рум'ян
NYX Professional Makeup Buttermelt High-Pigment Powder Blush
Привіт, красуні!
Після того, як я вперше спробувала нові рум'яна від Nyx - Buttermelt Blush, одразу зрозуміла, що мені також потрібні і інші віддінки. ВСІ ІНШІ ВІДДІНКИ!!! Жартую:-)
Насправді спочатку я купила віддінок 08 і він виявився для мене надто холодним, тож я дуже хотіла рум'яна в такій самій формулі, але більш теплі.
Так нещодавно в мене з'явився віддінок 04 - U Know Butta, і я просто верещу від захвату, наскільки він класний.
І пігментований! Дуже пігментований!
Це такий освіжаючий червоно-персиковий колір, з красивим золотистим шимером.
Nyx Buttermelt Blush мають незвичну напівкремову текстуру, і саме тому, не треба боятись яскравого віддінку. При бажанні іх легко розтушувати навіть в 0.
Для порівняння: зліва - віддінок 04 U Know Butta, справа - 08 Getting Butta.
Якщо говорити про характеристики цих рум'ян, то 04 U Know Butta більш сяючі і менш насичені на обличчі, ніж 08 Getting Butta.
Якщо ви мене спитаєте мене, на які рум'яна схожий віддінок U Know Butta, то без сумніву це - theBalm Hot Mama.
Але повірте мені, що за формулою, за виглядом на обличчі, та за поведінкою - це абсолютно два різні засоби (Hot Mam-у все одно дуже люблю)
Наношу Nyx Buttermelt Blush я великим пухнастим пензлем, ледь торкаючись рефіла, бо мені так простіше дозувати інтенсивність рум'ян.
Я не буду приховувати - мені подобається, коли їх видно, тому зазвичай, два тоненьких шари дають м ені ідеальний рум'янець.
Кажуть, червоні віддінки рум'ян дуже освіжають, і я не можу з цим не погодитися.
NYX, це що за фреш, альо???
З NYX Buttermelt Blush взагалі не потрібен хайлайтер, тому що U Know Butta має неймовірно красивий вологий сяючий золотистий фініш.
І ще рум'яна дуже стійкі. Вони не втрачають своєї інтенсивності з самого ранку до вечора.
Якщо вам, які мені, подобаються яскраві сяючі рум'яна, то я впевнена, ви оціните Nyx Buttermelt Blush.
З ними дуже легко працювати і вони красиво виглядають на обличчі.
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)