SKOMSKA

"Ніжність пудри"

"Ніжність пудри"

В пошуках дезодоранту натрапила на новинку від Dove - "Ніжність пудри" .

Я вже користувалсь такими засобами від бренду, брала з ароматом огірка, також пробувала з грушею і просто оригінальний. Зазвичай їх аромати досить інтенсивні , та можуть навіть перебивати парфуми .

Але відчувши аромат цієї новинки - мені дуже сподобалось, адже я люблю пудрові нотки, тому відразу придбала.

🌫Флакон металевий, його зручно тримати в руці.

🌫В дизайні використаний голубий, та синій колір, хоча аромат пудри в мене асоціюєть більше з пастельними , бежевими відтінками.

"Ніжність пудри"

🌫Дозатор якісний , зверху силіконова накладка, тому пальчик при натисканні добре фіксується.

🌫Чудово розпилюється.

🌫Спрей не містить спирту.

🌫 Добре захищає протягом дня орієнтуючись на мій ритм дня.

🌫На чверть дезодорант складається з найніжнішого крему, містить вітаміни F, Е. Завдяки цим складовим і відсутності спирту у складі дуже ніжна шкіра пахв не страждає від сухості після гоління, на ній не з’являються подразнення і почервоніння, вона залишається м'якою та еластичною.

🌫Аромат дезодоронту при розпилені досить відчутний, але потім він розсіюється та стає легкий, порівняно з іншими , має приємні пудрові нотки, та не навязливу квіткову солодкуватість , не перебиває парфуми.

🌫Не залишає слідів на одязі.
Вцілому сподобався, мінусів для себе не знайшла і точно повторила б.

28 листопада, 2024
SKOMSKA
28 листопада, 2024