Hrystja__

Ох, ну яка ж це краса…

Ох, ну яка ж це краса…

Я ще літом хотіла собі придбати якийсь шимер, для ефектного мерехтіння. В мене є сукня з відкритим декольте, і туди жодна прикраса не підходить ( навіть мінімальна). І той шимер, який хотіла- його не було в наявності. Інші ж мене зупинили: або через ціну, або через жахливий склад.

Бо я ще тоді не знала, що є такі класні шимери від Chaban natural cosmetics.

Ох, ну яка ж це краса…

На вибір тут є 5 різних відтінків: білий, золотий, персик, бронза, рожевий. Вибір великий: під любий смак, стиль чи одяг. Тож кожен зможе для себе підібрати найулюбленіший.

Ще дуже зручно, що є різні формати. Велика банка, середня і міні- пробники.

Ціна їхня дуже навіть бюджетна. Особливо таких міні - пробників. Я точно планую докупити ще інші варіанти, щоб мати цілу колекцію.

А ще саме такі формати зручно брати з собою в подорож.

Цей шимер- це не тільки ефектне сіяння шкіри, а й досить хороший догляд за тілом. Гель не тільки виконує декоративну роль, а й ідеально зволожує шкіру. Це відчувається зразу після нанесення. В складі два види гіалуроновоі кислоти: низько- і високомолекулярна. Вони значно швидше і ефективніше зволожують і помʼякшують шкіру. Склад тут чудовий.

А запах просто неймовірний. Не всі парфумовані лосьйони так класно пахнуть. Формула гелю дуже приємна, досить легко розподіляється на шкірі.

А ці блискітки настільки класно виглядають, що я закохалася в цей шимер з першого погляду.

Вони дуже ніжні, делікатні, і створюють ефект вишуканості . На тілі виглядають дуже стильно і дорого. Літом, на засмаглу шкіру, ефект буде просто неймовірний.

Тому ловіть класну рекомендацію.. ви точно будете в захваті, так само, як я.

28 листопада, 2024
Hrystja__
28 листопада, 2024