Elen Cosmetics Глина чорна з активованим вугіллям і екстрактом алое вера
Маленьке розчарування ...((((
Привіт всім.
Глина є для мене невід'є́мним доповненням по догляду за шкірою обличчя, тому сьогодні хочу розповісти про новий тест від марки Elen Cosmetics Глина чорна з активованим вугіллям і екстрактом алое вера.
Відверто кажучи, перед покупкою коментарі про неї не читала, що потім пожалкувала....
На вигляд звичайний порошок, а оскільки вона є на активованому вугіллі то і колір відповідний, пакунок місткий 40 гр, можна використовувати кілька разів.
Що обіцяє виробник:
Усуває надлишки себуму
Очищає пори
Надає їй гладкості
Зволожує завдяки екстракту алое
Пом'якшує
Вирівнює тон шкіри.
Не дарма на пакетику вказано що ця глина чудово підійде тим у кого жирна та проблемна шкіра, у мене звичайно жирна-комбінована, але недоліків як в підлітковому віці я не маю.
Використовувала її звичайним методом на очищену шкіру, тонким шаром і витримавши близько 10 хвилин, намагаюсь тримати не до такого стану, щоб маска висохла на обличчі, і ось самий час змивати, але вона не змивається простою водою, на допомогу прийшла пінка для вмивання, прийшлось ретельно вимиватись, адже маска дуже забиває пори...
Це саме той продукт хто дійсно має характерні недоліки, висипання, адже вона чудово підсушує шкіру... Я собі зауважила що для мене вона не підходить, тому в майбутньому буду пробувати робити вибір на інші марки.
Дякую за увагу.
Коментарі (0)