Joko Blend Hair Growth & Strength Oil
я була налаштована скептично
В цьому році випадіння волосся стало великою проблемою, таке відчуття, що норма волосин, що випадає помножилась на х10.
В процесі миття, та сушіння голови - в мене інколи вже брав страх, що такими темпами - я скоро взагалі залишусь без волосся.
До засобів , що боряться з випадінням, та сприяють росту волосся я відносилась скептично, але коли проблема є - то в хід ідуть всі можливі варіанти .
Я вирішила спробувати олійку-еліксир для росту волосся від Joko Blend.
Користуюсь протягом місяця 2 рази в тиждень, тобто даним засобом я зробила 8 процедур.
🔸Флакон пластиковий, білий .
🔸Дизайн мінімалістичний притаманний бренду.
🔸Дозатор досить зручний у використанні.
🔸Об'єм: 100ml
Текстура, аромат , активні компоненти
🔸Текстура досить рідка, олійна (не жирна , та не тягуча) .
🔸Має яскравий жовтий колір.
🔸Аромат ледь відчутний, травяний.
🔸Активні компоненти:
олія авокадо, реп'яхова олія, лляне масло, олія обліпихи, сквалан оливковий, олія чорного кмину, олія насіння граната, кератин, екстракт імбиру, екстракт чорного кмину, вітамін Е, вітамін А, ефірна олія розмарину, ефір на олія кедру.
🔸Натуральні олії впливають на коріння та структуру волосся зсередини: зміцнюють волосяні цибулини, перешкоджають випадінню, надають заспокійливу дію на шкіру голови.
Процес використання і враження
Я користуюсь засобом 2 рази на тиждень перед миттям голови.
Наношу олійку обережно на коріння волосся (адже вона рідка, трішки розтікається), та ретельно масажую шкіру голови.
Масажна щітка дуже приємно ковзає з цією олійкою, створює приємний ефект.
Виробник рекомендує одягнути поліетиленову шапочку, та обгорнути голову теплим вологим рушником і залишити на 10-15 хвилин. Для мене це здалось чимось дуже складним.
Але спробувавши вперше теплий, вологий рушник на голову - це були дуже приємні відчуття. Тому цей ритуал вартує кожної хвилини!
Через 10-15 хв змиваю (важливо- не перетримати! адже одного разу був такий момент , тримала близько 25 хв , бо зависла над серіалом - і відчула зуд , після миття він пройшов)
При змиванні піна від шампуні має легке жовте забарвлення .
Я хвилювалась, що засіб буде погано вимиватись , але -ні. Все ідеально .
Після миття голови волосся навпаки більш м'яке, зволожене, та блискуче .
Олійка не обтяжує, та не впливає на період миття голови.
Орієнтовно після 6ї процедури я відмітила, що волосся дійсно стало менше випадати . Це гарно відслідковується під час миття , сушіння , та розчісування голови . Засіб дійсно дає результат.
Хоча я на постійній основі приймаю вітаміни, але цього разу всеодно мала проблему з сильним "волосепадом", але в комплексі з олійкою-еліксиром від Joko Blend вийшло зменшити дану проблему , та зробити волосся більш міцним, та здоровим .
Коментарі (0)