getejra

рукавички для доглянутих ручок

Про шкарпетосики я розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/57302/, а тепер розкажу вам за рукавички.

Пакування представлено у вигляді картонної коробки, у котрій 10 пар (у моєму випадку) окремо запакованих шкарпеток.

Кожна пара запакована в окремий поліетиленовий пакетик, запаяний з усіх боків. Відкриввється він швидко, легко та без проблем.

Виробник випускає їх у двох варіантах розфасовки: по 10 і 25 штук по 40 грам.

Склад емульсії заснований на колагені, амінокислотах, екстракті лотоса і парафіні. Таке поєднання миттєво усуває сухість епідермісу, бореться з лущеннями, віковими явищами і готує нігті до нанесення покриття.

Склад: Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cereareth-20, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Glycerin, Hydrolyzed Collagen, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Caprylic / Capric Triglyceride, Hydrolyzed Keratin, Ammonium Acryloyl Dimethyltaurate / Carboxyethyl Acrylate Crosspolymer, Nelumbo Nucifera (Lotus) Extract, Parfume, Citric Acid.

- очищаємо поверхню нігтів;

- одягаємо рукавички та фіксуємо спеціальною наклейкою;

- масажуємо руки і зони навколо нігтів;

- тримаємо 10-15 хв.;

- обережно зрізаємо верхню частину рукавички на кожному пальці;

- обробити кутикулу, не знімаючи рукавичок; (я цього не роблю)

- знімаю рукавички, видаляю залишки емульсії з нігтів і рук серветками (і лише тоді приступаю до видалення кутикули).

Всередені кожної рукавички емульсія білого кольору, її доволі багатенько, пальчики прям втопають у цю емульсію.

Кутикулу я прибираю кусачками від Staleks, після рукавичок це робити дуже просто, легко і без жодних пошкоджень.

Ці рукавички допоможуть зміцнити нігті, зволожити руки та пом'якшити кутикули - помічна та дієва штучка.

29 листопада, 2024
getejra
29 листопада, 2024