Iryna Koval

Набір рукавичок для манікюру з емульсією від Shelly

Набір рукавичок для манікюру з емульсією від Shelly
Набір рукавичок для манікюру з емульсією від Shelly

За останні роки, коли манікюр я роблю собі сама, моя довіра до бренду Shelly стала надійною як скеля. Їхні засоби стали моїми найулюбленішими для догляду за нігтями та шкірою. Нещодавно я випробувала новинку для себе - рукавички для манікюру з емульсією всередині. І що я можу сказати? Вони просто вражають! Ці рукавички - це просто знахідка і справжнє відкриття для мене. Я не можу не поділитися ними з вами, оскільки вони заслуговують на увагу кожного, хто цінує якість і результат.

Набір рукавичок для манікюру з емульсією від Shelly
Набір рукавичок для манікюру з емульсією від Shelly

Рукавички виготовлені зі звичайного цупкого поліетилену та мають універсальний розмір. Для зручності використання кожна пара запакована у персональний пакетик та має наліпку, якою зручно фіксувати рукавички на зап'ясті.

Усередині рукавичок міститься велика кількість емульсії, схожої на крем. Склад емульсії заснований на колагені, амінокислотах, екстракті лотоса і парафіні. Таке поєднання миттєво усуває сухість епідермісу, бореться з лущеннями, віковими явищами і готує нігті до нанесення покриття.

  • очистити поверхню нігтів;
  • одягнути рукавички і зафіксувати спеціальною наклейкою;
  • помасажувати руки і зони навколо нігтів;
  • залишити на 10-15 хв.;
  • обережно зрізати верхню частину рукавички на кожному пальці;
  • обробити кутикулу, не знімаючи рукавичок;
  • зняти рукавички, видалити залишки емульсії з нігтів і рук.

Після використання рукавичок ручки миттєво готові до наступних етапів манікюру: кутикула виглядає дуже зволоженою і готовою для подальших маніпуляцій, достатньо лише видалити залишки за допомогою апельсинової палички. Після регулярного використання помітила, що нігті стали міцнішими завдяки амінокислотам кератину, а екстракт лотоса додає їм природного блиску. Ці рукавички не тільки полегшують процес манікюру, але також забезпечують шкірі зволоження і пом'якшення, ніби після відвідування спа-салону. Ручки після процедури стають надзвичайно м'якими і гладкими. Шкіра насичена вологою, складочки стають менш помітними, а руки виглядають свіжими та доглянутими.

Рукавички для манікюру від Shelly - ідеальний засіб для домашнього догляду за ручками. Я ще точно неодноразово буду повторювати цю покупку, і, звичайно, раджу вам спробувати їх також.