Vik_Sem

Joko Blend | Тепер я розумію чому ці скраби такі популярні.

Всі ми любимо каву, якщо не за смак, то за аромат. Бренд Joko Blend порадував нас улюбленими кавовими скрабами для тіла в новому зручному пакуванні. І сьогодні більш детально хочу розповісти, про найароматніші з них: Orange та Cherry.

Упаковка

Скраб упакований в зручний формат: пластикова баночка з кришкою, що повністю відкручується та додатковою пластиковою мембраною. Дизайн дуже стильний, лаконічно та нічого зайвого.

Обʼєм баночки 200 г, кожна.

Спосіб використання:

Невелику кількість скрабу нанести на вологе тіло масажними рухами, приділяючи особливу увагу проблемним зонам. Змити теплою водою без використання мила. Використовувати 2-3 рази у тиждень.

-КАВОВИЙ СКРАБ ORANGE-

Композиція

Coffea Arabica, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Sea Salt, Kaolin, Sucrose, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Macadamia Integrifolia/Tetraphylla Seed Oil, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Myristica Fragrans (Nutmeg) Extract, Laminaria Digitata (Horsetail Kelp) Extract, Fucus Vesiculosus (Bladderwrack) Extract, Сapsicum Annuum (Chili Pepper) Fruit Extract, Coffea Arabica (Coffee) Extract, Eugenia Caryophyllus (Clove) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Peel Oil, Tocopherol, BHT, Limonene, Linalool.

Опис дії компонентів

• Кава - антицелюлітна, освітлююча та регенеруюча дія, стимулює мікроциркуляцію.
  • Морська сіль - стимулює мікроциркуляцію, має антицелюлітну, протизапальну та тонізуючу дію, підвищує пружність.
  • Олія оливи - зволожує, пом'якшує, живить та розгладжує шкіру.
  • Масло макадамія - живить, пом'якшує, заспокоює шкіру.
  • Олія лісового горіха - пом'якшує шкіру, має тонізуючу дію, підвищує пружність і звужує пори.
  • Каолін (глина косметична) - відлущувальна дія, знімає роздратування та запалення, підвищує пружність.
  • Токоферолу ацетат - живить, пом'якшує та зволожує шкіру, протизапальну дію
  • Ламінарія цукриста - антицелюлітна та загоювальна дія, підвищує пружність, має протизапальну дію.
  • Олія фукуса - антицелюлітна дія, що стимулює мікроциркуляцію.
  • Олія плюща - антицелюлітна, заспокійлива та тонізуюча дія.
  • Екстракт каштана кінського - покращує кровопостачання та зміцнює судини.
  • Екстракт хвоща польового - регенерує та тонізує шкіру.
  • Екстракт зеленої кави арабіки - розгладжує шкіру, підвищує пружність, ліфтинг-ефект.
  • Екстракт апельсина - антицелюлітна та протизапальна дія, зволожує, пом'якшує та освітлює шкіру.
  • Екстракт грейпфрута – антицелюлітна дія + натуральний ароматизатор.
  • Олія бергамота - протизапальна та антисептична дія + натуральний ароматизатор

Аромат приголомшливий. Справжній запах зернової кави. Насичений, яскравий, кавовий, з легкою цитрусовою солодкуватою віддушкою. Пахне навіть тоді, коли упаковка закрита.

Консистенція розсипчаста, волога, трохи масляниста. Дуже багато мелених зерен арабики. Незважаючи на те, що скраб розсипчастий, він легко структурується.

Під час скрабування у ванній кімнаті стоїть чудовий кавово-цитрусовий аромат.

Результати використання

Абразивні частинки досить грубі і добре "чухають" шкіру. Крім того, руками відчувається масляниста складова скрабу. Особливо наявність олій відчувається при змиванні. Я скрабую все тіло, ретельно приділяючи увагу всім частинам тіла.

Щоб олії вбралися і не змилися водою, після скрабування не можна використовувати мило або будь-які продукти, що містять ПАР.

На дотик шкіра неймовірно м'яка і гладка, наче просочена маслянистим лосьйоном для тіла. Зволожена, м'яка та гладка.

Скраб хоч і містить великі абразивні речовини, але не травмує шкіру. Він непогано відлущує омертвілі частинки, роблячи поверхню тіла бархатистою і гладкою. За рахунок стимулювання мікроциркуляції запускаються процеси, що регенерують. За станом шкіри я бачу, що вона дійсно стала кращою і приємнішою на вигляд, колір більш рівний і здоровий.

Композиція

Coffea Arabica, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Sea Salt, Kaolin, Sucrose, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Rosa Canina (Dog Rose) Seed Oil, Parfum (Fragrance), Tocopherol, BHT, Benzyl Benzoate.

Увага! Хочу звернути на це особливу увагу, склад повністю натуральний і складається виключно з їх корисних інгредієнтів:

• Кавові зерна арабіки - ефективно очищує шкіру, видаляючи мертві клітини, роблячи її гладкою та зволоженою.
  • Олія зародків рису - Оглибоко живить і зволожує шкіру, сприяючи її омолодженню та захисту від факторів навколишнього середовища.
  • Мигдальна олія: Олія мигдалю славиться своєю здатністю зволожувати та пом'якшувати шкіру. Вона містить омега-3 жирні кислоти та вітаміни A і E, які допомагають відновлювати природний бар'єр шкіри, зменшувати почервоніння та запалення, а також надають шкірі ніжність і пружність.

Консистенція густа, жорстка, не сипуча, завдяки маслам у складі. Кава середнього помелу. Колір темно-коричневий.

Аромат просто чудовий. Приголомшливий смачний аромат натуральної кави разом із солодкою вишнею. Навіть і не думала, що такий тандем буде настільки вдалим. Коли я користуюсь скрабом, цим ароматом наповнюється вся ванна кімната. Приємний запах також якийсь час залишається на шкірі після застосування.

А ще зізнаюся, що цей скраб не живе у ванній на поличці з рештою скрабів та гелів, а стоїть у мене в кімнаті на столі. Іноді я просто відкриваю упаковку і насолоджуюся цим приголомшливим ароматом, який поширюється по всій кімнаті, запахом неможливо насититься, його хочеться вдихати знову і знову.

Результати використання

До складу скрабу входять кавові зерна середнього помелу, морська сіль та тросниковий цукор, але скраб не дряпає і не травмує шкіру, а м'яко ковзає по шкірі завдяки наявності олій у складі. Скраб глибоко та якісно очищає шкіру та забезпечує їй легкий масаж. І що мені дуже подобається, так це те, що скраб крім очищення ще забезпечує шкірі глибоке зволоження. Але це і не дивно, тому що до складу входить оливкова, мигдальна та олія смородини. Шкіра після скрабу м'яка та ніжна, практично як попка у немовляти)))

Витрата

Якщо наносити скраб невеликими порціями, то витрата економна. З огляду на те, що використовувати його потрібно 2-3 рази на тиждень, то вистачить надовго. Варто не забувати, що витратити його слід протягом трьох місяців. Через натуральний склад термін придатності після розтину короткий.

Особливості кавових скрабів Joko Blend Orange та Cherry

• розгладжують
  • живлять
  • зволожують
  • пом'якшують
  • вирівнюють структуру шкіри
  • відлущують та стимулюють мікроциркуляцію
  • добре розігрівають шкіру
  • мають приголомшливий натуральний аромат кави
  • рясно наповнені оліями

Підсумок

Кавові скраби Joko Blend Orange та Cherry із ароматом апельсина та вишні мені сподобались. Вони підійшли моїй шкірі тіла просто чудово. Крім своєї ефективності, вони мають неймовірний аромат натуральної меленої кави. Це пахнуть зерна арабіки, які становлять основу продукту. Скраби підходять чутливій та тонкій шкірі, схильній до сухості. Головне, діяти акуратно і не поспішаючи.

Скраби рекомендую та ставлю заслужені 5 зірок.

29 листопада, 2024
Vik_Sem
29 листопада, 2024