Гала 💟 Ольга

Ранкова рутина з Lancaster та Weleda

Ранкова рутина з Lancaster  та Weleda
Ранкова рутина з Lancaster  та Weleda

Ліпосомальна сироватка для обличчя Lancaster 365 Skin Repair 10мл

Аромат легкий, я би назвала його свіжим. На шкірі такий самий як і в баночці. Сироватка легка, трошки гелева, приємна. Обожнюю, коли є аппікатори, яких не треба шукати в банці. Ще така цікава форма ложечки в нього. Сироватка приємна, швидко поглинається. Відчуття захищеності шкіри, зволоження та сяяння.
Все як в описі - зміцнює бар'єр шкіри, звужує пори, заспокоює чутливість. Помітила, що висипи краще загоюються.

Активні інгредієнти:
УФ-фільтри (2)silica,Titanium Dioxide
Зволожувачі, антіоксиданти
Пребіотики/пробіотики/ферменти (2)
Омега жирні кислоти (3)
Сквалан (1)
Центелла азіатськa (1)
Водорості (1)
Вітамін Е (1)

Мене в складі здивували уф фільтри. Тож вона ще і захищає від фото старіння. Люблю коли є сквалан в складі.

Моє волосся випадає не катастрофічно, але сезонно взимку. Цей тонік хотіла давно та довго, але його завжди нема в наявності. І ось нарешті він в мене. Скляна важка баночка, дозатор крапає добре, не буду купувати піпетку, як у інших дівчат, мені з цим дозатором зручно. Ділю волосся на проділи і наношу тонік. Все так само як і в олійках для шкіри голови. Позаду наношу на пальці та на шкіру. Легкий аромат тоніка майже не відчуваю. Він водянистий, не олійний, трохи відчувається спирт.
Саме цікаве як він поводить себе на шкірі. Чудово! Що на чисту шкіру, що на ту, що треба зараз мити - наноситься без змін стану. Швидко висихає, не боюсь зранку нанести і вийти на вулицю. Не обтяжує.
Після нанесення роблю массаж руками або щіточкою. Щіточко виходить інтенсивніше👌
Звичайно треба час, щоб побачити дію. Виробник зазаначає, що треба користуватися зранку та ввечері 4 місяці. Тож будем користуватись👋

Моделювальний крем для обличчя Lancaster Golden Lift

Моя перша елітна доглядова косметика з Монако. І одразу з ліфтинг ефектом

😍Пакування гарне, 15 мл крему мені вистачить надовго, тож цікаво перевірити заявлені обіцянки, що за 2 тижні цей денний крем помітно підтягує шкіру, через 4 тижні темні плями та зморшки помітно зменшуються. Я ж людина, яка використовує продукт до кінця, то ж буде відгук на порожню баночку.
🤩Аромат в баночці не так проявляється, як в нанесенні, на шкірі він розкривається більше. Мені він нагадав парфуми Elie Saab, такий витончений та вишуканий аромат.
👌Текстура приємна, не обтяжує шкіру, все як в описі - має особливу зволожуючу текстуру з непомітним бархатисто-м'яким післясмаком, ідеально підходить для чутливої шкіри.
🙌Поки крем вбирається шкірою можна встигнути зробити ковзаючі скульптурні рухи, крем дає рукам сковзати без розтягування шкіри. Можна ще поекспериментувати в масажерами, буде гарний ефект.
🫶Не викликав негативний реакцій, висипів. На нього класно лягає макіяж, мій єдиний рідкий консилер поводить себе чемно і довго тримається на шкірі з цим кремом.

По складу мені не страшно користуватись, немає з мого особистого списку непотрібних компонентів. Єдине, що для мене нове - то ретінол.

Активні інгредієнти:
Олії (2) Ши, соняшникова
Ретиноїди (Вітамін А) (2)
Зволожувачі, антіоксиданти
Вітамін Е (1)
Пептиди (1)
Вітамін С (1)

01 грудня, 2024
Гала 💟 Ольга
01 грудня, 2024