Лінійка NIVEA Cellular Expert Filler - насичений догляд, який гарно підходить для холодної пори року
NIVEA Cellular Expert Filler
Привіт, красуні!
До бренду Nivea я ставлюся з особливою любов'ю, тому що взагалі мій перший крем був від них. Пам'ятаєте, знамениту синю жорстяну банку, яка була в кожному домі, і якою мазали і обличчя, і губи, і руки, і ноги?! Так-так, універсальний крем Nivea - це точно бестселер всіх часів і народів. А я який в нього запах...
Потім, я часто купувала їх зволожуючі креми для обличчя, пінки для вмивання, гелі для душу - і завжди залишалася задоволеною.
Тож з великим задоволенням я протестувала лінійку Nivea Cellular Expert Filler, і готова поділитися своїми враженнями, тому що обговорити дійсно є що...
Одразу хочу відзначити, що пакування всіх засобів дуже стильне, а денний та нічний креми мають ще додаткову фольговану захисну мембрану. Тому ви можете бути впевненими, що до вас ніхто не користувався цим доглядом.
Сиворітка
Почну із сиворітки, яка мені, нажаль, не дуже підійшла.
Вона містить зволожуючий комплекс Hydra Elixir та гіалуронову кислоту.
Сиворітка знаходиться в дуже гарній баночці, та містить дозатор у формі пипетки.
Сама по собі вона досить рідка (схожа на водичку, але трошечки густіша), тому пипетка для такої текстури - ідеальний варіант.
Після нанесення, вона не залишає ніякої липкої або жирної плівки, тож у використанні вона максимально комфортна.
Сиворітка дає легке зволоження та вирівнювання тону. Вона також може служити базою під макіяж, якби не один нюанс.
На перших місцях в списку складу стоїть спирт і касторова олія, на які моя шкіра погано реагує.
Якщо я користуюся сиворіткою кожного дня, то з'являються невеликі висипання.
Тож, на превеликий жаль, вона в щоденний мій догляд не вписалася.
Крем для очей
Чого не скажеш про крем для шкіри навколо очей та контуру губ.
Я не буду багато про нього писати, адже в мене до нього немає жодних претензій.
В складі багато масел, та живильних компонентів.
Об'єм - 15 мл, але розхід у крему надзвичайно малий, бо на одибва ока вистачить маленької краплинки засобу.
Він дуже класно зволожує шкіру, візуального розгладжує текстуру, і на нього ідеально лягає консилер.
Не скочується, не подразнює слизову, швидко вбирається - це все те, що я можу сказати про крем для шкіри навколо очей Nivea Cellular Expert Filler.
Для моєї, вже не молодої шкіри, він підійшов ідеально.
Денний крем
Денний крем Nivea Cellular Expert Filler з SPF 15 я оцінила саме зараз, коли на вулиці вже похолодало.
Це дуже насичений засіб, який, я думаю, підійде людям з сухою та нормальною шкірою.
За текстурою та кольором крем схожий на дуже густий полуничний йогурт.
В нього також дуже насичена парфумерна віддушка, до якої я вже звикла за два тижні.
Розподіляється крем по шкірі легко, але йому потрібен час, щоб повністю увібратися.
Спочатку він утворює на шкірі своєрідну плівку, яка нача обволікає кожну клітинку, але через хвилин 10 це відчуття зникає.
Мені дійсно подобається, як виглядає шкіра після нанесення крему. Вона гладенька, пружна, і чудово себе почуває під час морозів.
На нього гарно лягає тональний крем, і не скочується.
Залюбки буду користуватися ним цієї зими:-)
Нічний крем
Що стосується нічного крему, то я також можу заявити, що його оцінять дорослі дівчатка з сухою шкірою.
Містить в собі фолієву кислоту та 2 види гіалуронки.
Він щільніший, чим денний крем із цієї серії. Консистенція схожа на підтанувше вершкове масло, і саме тому його трошки важче розподілити по шкірі.
Має ніжний лавандовий колір, і також доволі яскравий парфумований аромат.
На протязі двох тижнів, щовечора, я використовувала нічний крем Nivea Cellular Expert Filler. Мені, якщо що, 31 рік, і в мене шкіра схильна до сухості.
Він наче заповнює кожну зморщечку, і візуально обличчя виглядає дуже доглянутим. Але треба мати на увазі, що крем все одно відчувається доволі тяжкувато, тож деякий час, до цього треба звикнути.
На ранок обличчя в тонусі, та і пори крем мені не забиває.
NIVEA Cellular Expert Filler - це лінійка, яка повинна сподобатися тим, хто любить більш поживний догляд.
Всі засоби, окрім гіалуронової сиворітки, мають насичений склад.
Зараз, коли на вулиці холодно, я залюбки користуюся майже всіма засобами, а крем для шкіри навколо очей - взагалі забрав моє серденько!
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)