anya_kozachenkoo

Новинки Lamel make up

Новинки Lamel make up

Як тільки з'явились ці новинки одразу їх замовила та розпочала тестувати. Дуже круто, що в лінійці представлено багато відтінків, кожен може обрати для себе свій відтінок. Також всі відтінки мають не лише номер, але й букву C, N, W, яка відповідає за підтон, що значно спрощує вибір.

Тональна основа у об'ємі 30 мл, виготовлено в Китаї.

Дизайн мені подобається. Це тюбик зі зручнии носиком, який не підтікає. Аромат легкий косметичний. Текстура рідка, кремова, легка. Дуже добре розподіляється та фіксується. Не лежить маскою.

Фініш матовий, але обличчя не сушить. Перекриття гарне. На обличчі ця основа виглядає дуже гарно.

Я обрала для себе відтінок 02N, підійшов добре. Спочатку здавався мені засвітлим, але після нанесення добре підлаштовується. На мені не окислюється. Пори не забиває та не викликає висипань.

Стійкість чудова. Зараз користуюсь майже завжди цим тональним, мені дуже подобається.

Консилер має об'єм 9,5 мл, виготовлений також в Китаї.

Дизайн симпатичний, зручна баночка з великим аплікатором, який добре наносить консилер під очі та на обличчя. Аромат практично не відчувається. Текстура легка, рідка, але щільність перекриття чудова. Фініш матовий. Зону під очима не сушить.

У мене відтінок 03N, спочатку я думала він буде жовтить, але він навпаки при розташовці висвітлює, тому треба було обирати 05N. Але і цей працює добре. Консилер чудово доповнює тональний.

Мені сподобалася ця лінійка, тому буду продовжувати користуватися й надалі цими засобами.

29 листопада, 2024
anya_kozachenkoo
29 листопада, 2024