PILIRINA 💛💙

Знімаємо стару шкіру з beauty-засобом від Hillary

Знімаємо стару шкіру з beauty-засобом від Hillary

Зараз якраз настав період зняти свою луску і швидко оновитися перед новорічними святами і він у мене як SOS-помічник, який працює на рівні професійних кислот.

Насправді кислотний тонер - найпростіший спосіб для мене отримати гладку шкіру, без необхідності робити дорогі салонні процедури. Особливо у холодний період. Якщо зосередитись на делікатній ексфоліації шкіри вдома, то результат можна отримати досить за короткий термін. Восени познайомилася з чудовим і якісний тонером від Hillary - Exfoliating Toner 14% AHA + 10% PНА, який вже встиг стати улюбленим серед домашніх кислот.

Відлущувальний тонер з молочною та глюконовою кислотами для обличчя не лише сприяє ексфоліації поверхні шкіри, але й допомагає вирівняти її текстуру та надати природного сяйва. Завдяки активації природних механізмів захисту та регенерації, стимулює оновлення клітин, роблячи шкіру свіжою та здоровою на вигляд.

Цей потужний тонер працює на клітинному рівні, стимулюючи вироблення власних колагенових та еластинових волокон. Результат? Більш пружна та еластична шкіра! 💪

Ви коли-небудь замислювалися, як наш організм бореться з небажаними бактеріями? 🤔 Відповідь криється в антимікробних пептидах, зокрема бактеріоцинах! Ці маленькі, але потужні молекули здатні знищувати шкідливі мікроорганізми, підтримуючи баланс нашої мікрофлори. 🦠

Бактеріоцини, які виробляються корисними бактеріями, є природними антибіотиками, що допомагають зміцнити імунну систему та захистити нас від інфекцій та червоних щічок. А ще ці пептиди мають антимікробні властивості, які допомагають зменшити запальні процеси, почервоніння та свербіж. Вони сприяють заспокоєнню шкіри та зменшенню подразнень, що особливо корисно для чутливої шкіри або шкіри, схильної до акне.

Текстура тонеру більш схожа на тонік, бо не вʼязка, як у класичних консистенціях. Аромат практично відсутній.

Використовую через день у вечірньому ритуалі. Зранку обовʼязково перекриваю санскріном. Хоча я і так ним щоденно користуюся, бо пігментація почала просто налипати на шкіру, не зважаючи на відсутність активності сонця.

Чому варто спробувати цей тонер? У чому його особливості?

🔹 Має на 99% органічний склад

🔹 М'яко відлущує мертві клітини, без агресивного впливу

🔹 Інтенсивно зволожує та живить

🔹Зменшує почервоніння шкіри

🔹 Підходить для всіх типів шкіри, навіть для найчутливішої

Я дуже задоволена якістю Exfoliating Toner 14% AHA + 10% PНА. Для тих, у круто жирна, комбінована типи шкіри або якщо ви страждаєте на акне - щиро рекомендую спробувати цей ексфоліант. Hillary здивували 🫶

29 листопада, 2024
PILIRINA 💛💙
29 листопада, 2024