𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Флюїд для волосся "Рідкий шовк" LUM Liquid Silk Fluid

Незмивні засоби для волосся обов'язкові в моєму догляді. Серед усього мого арсеналу є продукти самих різних текстур (кремові, рідкі і .д.).

Флюїд від LUM став для мене цінною знахідкою, бо він чудово доглядає за моїм пошкодженим волоссям і покращує його стан.

Флюїд для волосся "Рідкий шов�к" LUM Liquid Silk Fluid

Флюїд має дуже красивий і стильний дизайн. Знаходиться в скляному матовому флаконі з піпеткою.

Об'єм: 30 мл.

На етикетці представлена вся необхідна інформація (опис, склад, спосіб використання й інше).

Що цікавого по складу?

Засіб містить мигдалеву олію, олію жожоба, гідролізований шовк, протеїни пшениці.

Флюїд досить густий, щільний, напівпрозорий, трохи мутний, візуально виглядає як гель, а тактильно немов маслянисто-силіконовий, та при цьому не жирний.

Аромат дуже приємний, наче парфумований, на волоссі присутній довго, але зовсім не набридає, напроти.

Використовувати слід на чисте і сухе волосся, бажано кожного разу після миття.

Я наношу невелику кількість флюїду, буквально декілька крапель. Попередньо розтираю засіб в долонях, а потім переношу на пасма. Витрачається економно.

Флюїд досить швидко вбирається. Після розподілення на долонях зовсім не залишається жирної плівки. Він не обтяжує довжину, не надає їй брудного і масного вигляду, не склеює, а ефект можна побачити одразу.

Після нанесення волосся ніби оживає, стає більш доглянутим і блискучим. Флюїд живить, наповнює, прибирає сухість, чудово дисциплінує посічені кінчики, надаючи естетичного вигляду. На дотик волосся стає приємним, еластичним і шовковистим.

Цей засіб володіє експрес дією, тому результат вже видно після першого використання.

Дуже ним задоволена, стан волосся з цим флюїдом суттєво покращується, воно прям випромінює сяйво.

+1 до моїх фаворитів

LUM створив чудовий флюїд, який тішить якістю і ефектом

Дякую за увагу

29 листопада, 2024
29 листопада, 2024