Фітомус дл я інтимної гігієни MyIDi Intim Phyto Mousse
Чистота, свіжість та впевненість у собі без жодного дискомфорту
Як би там не було, але турбота про інтимне здоров’я розпочинається з правильної гігієни. Тому вибір засобу для очищення інтимних зон повинен бути ретельним, а його формула – максимально делікатною та безпечною.
Зі всіх можливих засобів для інтимної гігієни я надаю перевагу саме пінкам. Моїм нещодавнім відкриттям серед таких засобів став Фітомус для інтимної гігієни MyIDi Intim Phyto Mousse, який дуже сподобався мені своєю якістю, делікатністю, але, при цьому, ефективністю. Саме про нього й розповім у даному дописі.
Оформлення/дизайн
Фітомус приїхав до мене запакованим в красиву картонну коробочку, на якій можна знайти всю необхідну інформацію про засіб від виробника.
Зверху та знизу коробки – клейкі стікери для уникнення несанкціонованого відкриття.
Сам же флакон із засобом класичної циліндричної форми, виготовлений із якісного пластику. Флакон виконаний в загальному стилі засобів MyIDi, витриманий в ніжних біло-зелених тонах. На обороті флакону можна ознайомитися з вичерпною інформацією про засіб від виробника.
Флакон обладнаний помповим дозатором-піноутворювачем. Він працює справно, не заїдає, подає якраз оптимальну за розміром хмаринку піни.
Для гігієнічності дозатор міцно закривається прозорою пластиковою кришечкою.
Об’єм засобу – 150 мл.
Характеристика властивостей
Склад мусу просто ідеальний і саме він став основною причиною купівлі даного засобу. Очищувальну основу пінки складають дуже м’які рослинні ПАР, які використовуються в косметиці для догляду навіть надчутливої чи атопічної шкіри. Помимо цього, склад засобу збагачений просто величезною кількістю рослинних екстрактів, зволожувачів, заспокійливих компонентів. Основними, що мені приглянулися при перегляді складу, є екстракти камелії та волошки, лактобіонова кислота, пантенол, аллантоїн, лавандова олія та олія чайного дерева та ще багато інших корисностей. І ніяких агресивних сульфатів, парабенів, продуктів нафтопереробки, віддушок чи інших потенційно шкідливих компонентів.
Консистенція. У флаконі злегка в’язкувата рідина, після проходження через дозатор вона набуває форми піни. Піна пружна, повітряна, дуже ніжна, довго зберігає форму та не розтікається.
Колір. При проходженні через дозатор пінка набуває білого кольору.
Запах. Легенький трав’яний, ефірний. На шкірі не залишається.
Змивається пінка легко та швидко, не залишаючи на слизових відчуття непромитості чи мильної плівки.
Використання, результат, враження від MyIDi Intim Phyto Mousse
Використовую даний фітомус цілком традиційно – вранці та ввечері, за потреби – й декілька разів на день, для очищення інтимних ділянок тіла.
Мус легко наноситься, огортає, наче хмаринка, та так же безпроблемно й швидко змивається.
Пінка прекрасно очищує інтимні ділянки тіла, при цьому, робить це максимально делікатно, не спричиняючи печіння та не провокуючи сухості чи свербежу навіть при дуже частому використанні.
Після застосування засобу відчувається чистота, свіжість, комфорт, що дарує відчуття впевненості у собі на цілий день.
💚Підсумки
Фітомус для інтимної гіг ієни MyIDi Intim Phyto Mousse – однозначно чудової якості! Прекрасний склад, до якого просто не придертися. Дарує відчуття чистоти, свіжості та комфорту. Абсолютно не сушить, не викликає печіння, свербежу чи будь-яких інших дискомфортних відчуттів. Якщо ви поціновувачка делікатного очищення – то цей мус – моя щира рекомендація!
Коментарі (0)