Fraulein

#beauty_haul: косметичні покупки

#beauty_haul: косметичні покупки

Хочу поділитись з вами своїми нещодавніми придбаннями в сфери краси та догляду за собою.

Вже скільки дівчат є прихильницями продукції цього бренду і давно користуються доглядовою косметикою Cerave. А я тільки зараз вирішила придбати декілька засобів.

Нещодавно я купила крем для рук цього виробника і залишилась ним дуже задоволена, це саме те, що треба було шкірі моїх сухих рук.

А цього разу зупинила свій вибір на таких засобах:

• Очищувальна олія. Взяла одразу великий об'єм 473 мл. Бо читала багато позитивних відгуків, що це універсальний засіб з хорошим складом. Їм можна і обличчя мити, і тіло і навіть як засіб для інтимної гігієни використовувати. А також цікаво спробувати його в якості демакіяжу. Бо багато дівчат писали, що він може і косметику змити, хоча виробник цього не заявляє.

• Глибоко очищувальний гель для вмивання, 236 мл. Також взяла по відгукам, буду дивитись, як реагуватиме на нього моє обличчя. Хоча останнім часом моє обличчя +- в хорошому стані, проте інколи, особливо перед критичними днями, з'являються невеликі висипання та і чорні цятки помітні.

• Зволожувальний крем для сухої шкіри, 177 мл. На холодну пору року це буде дуже актуальний догляд. До того ж, він універсальний. Можна мастити ним і обличчя і тіло.

Noir - такий сексуальний, шлейфовий, глибокий та багатогранний. Мені дуже подобається як звучать такі складні, солодко-пряні аромати на гарячій шкірі мого чоловіка.

Придбала маленький флакон аромату - 30 мл.

Він мене дуже нагадує попередній аромат чоловіка - Kappa Black

В мене закінчився термозахисний спрей, тож придбала новий. Взяла перший, який побачила. Буду користуватись, хоча, моє волосся не дуже щось ладить зі Syoss.

До речі, дуже смачний фруктовий аромат.

Це мій перший пензель від Real Techniques.

Обрала 400 для нанесення рум'ян. Дуже м'який

Хотіла запитати у дівчат, які вже довго користуються цими пензликами. Чи потрібно купувати спеціальний засіб для їх миття чи можна мити звичайним рідким милом? Не зіпсуються?

Також сподобалась така велюрова косметичка, дуже гарного фісташкового кольору. Мені також подобається, що вона має лаконічний дизайн без усіляких зайвих прикрас.

Не змогла втриматись і все ж купила рум'яна Cheek Lover та бронзер Sun Lover Catrice. Бо надто гарно їх описують дівчата, що користуються ними вже давно.

У Catrice вийшла нова колекція Festive Treasures. Але мене зацікавив лише ось такий олівець для очей. Має дуже гарний, золотистий відтінок з делікатним сяянням C02 Gold Rush.

30 листопада, 2024
Fraulein
30 листопада, 2024