Annet🦄

Операція "Врятувати шкіру рук"

Операція "Врятувати шкіру рук"

Привітики, красуні!

Сьогодні поділюся з вами траблами. На півдні нашої прекрасної країни нарешті вилізло перше сонечко і я (це вже 100% вікове) не змогла стриматися і не взятися до садово-городніх робіт. Зазвичай я роблю це у рукавицях (навіть у двох парах доречі!), але цього разу я мабуть була трошки не в адекваті, бо полізла рвати траву навколо малини просто голими руками👀 Навіть не питайте...

Як ви розумієте із заголовку добром ця історія не скінчилася - кілька шпичок, зневоднана суха шкіра, яка чіпляє все навколо - спати просто нереально😭, але хто мені доктор?. Резюме: дівчата, НІКОЛИ так не робіть!

Тому одразу згадала про свій арсенал рятівних кремчиків для рук і представляю їх вам:

1. Крем для рук і нігтів Nuxe Reve de Miel Hand And Nail Cream про який я писала пост ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/25853/

Як я казала тоді цьому крему трохи не вистачило жирності, яка була на той момент дуже необхідна шкірі, бо стан був реально критичний! Того як sos-засіб його не буду рекомендувати, але як приємний, ароматний французьский кремчик на ніч - чого б і ні.

2. Відновлювальний крем для дуже сухої та огрубілої шкіри рук CeraVe Reparative Hand Cream ситуацію значно покращував - я його могла наслоювати до трьох разів за вечір, поки дивлюся якесь кіно і на ранок все більш ніж добре. Того можу однозначно порадити. Аромат сірки у цьому кремі ледь виражений і абсолютно ненапряжний.

3. Відновлюючий крем для рук La Roche-Posay Lipikar Xerand Hand Repair Cream - це також мій фаворит з нічних кремів. Рятує і суху шкіру рук, і ніг під час холодів - ота сама алергія на холод, коли вечором після морозу починає чухатися шкіра ніг - цей крем був моїм порятунком. Тому також щиро раджу!

4. Ідемо далі по аптечних кремчиках - як бачите я їх фанат - Захисний крем-бар'єр для рук La Roche Posay Cicaplast Mains. Цей малюк заявлений як крем для медиків і людей, які часто миють руки. І дійсно коли миєш руки, то відчувається ніби захисна плівка. Однак руки ми витираємо після миття і "чарівний ефект" зникає разом із кремом, того його все одно потрібно оновлювати. Крем трошки липкий - я не можу про це не сказати, тому що для когось це може вирішальним фактором під час вибору крему. Намастили - зачекали, а далі вже можна працювати за компом наприклад.

5. Заспокійливий відновлювальний бальзам для пошкодженої або подразненої шкіри обличчя і тіла немовлят, дітей та дорослих La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ - оце найважча і найкраща терапія проти сухості і подразнень евер! Якби мені сказали обрати 1 крем я би вагалась між цим і CeraVe, але врешті би обрала цей. Він дуже універсальний - можна мастити і губи, і руки, і ноги, і обличчя. На немовлятах ще не пробувала, тому якщо хтось щось знає з цього приводу - пишіть. Це буде корисно іншим. Просто класний продукт, який залишиться в мене на повторі.

А чи є серед цих кремчиків ваші фаворити? Якщо ні - велкам в коментарі. Особливо якщо знаєте достойний крем українського виробництва, то це буде просто супер!

Дякую, що прочитали.