Bioaqua Gold Osmanthus Eye Mask Патчі для шкіри навколо очей
Такого я ще не бачила, для мене це новинка....
Всім привіт.
Сьогодні розмова піде про патчі-маску від марки Bioaqua з квітами османтуса.
Ви спитаєте що такого в них дивного? я відповім для мене особисто в новинку така форма патчі, тобто не тільки на нижнє, а й на верхнє повіко, трішечки не комфортно, адже з ними не походиш по дому як зі звичайними, але якщо трішки підлаштуватись, то вони не погані....
Отож: Патчі Bioaqua із золотим османтусом були упаковані у міцну картонну коробку з ненав'язливим приємним дизайном, відкриваючи її всередині лежить пінцет у прозорому пакетику, дрібничка, але приємно не дуже люблю лазити в косметичні тюбики руками..., сама коробочка з пачтами прозора, хороший варіант пакування, адже добре видно залишок всередині, та наклейка з симпатичними жовтуватими квітами.
Склад: deionized water, osmanthus fragrantus extract, sweet osmanthus flower, honey, osmanthus olive oil, seaweed, glycerin, collagen, hyaluronic acid, hydrolyzed vegetable protein, placenta, witch hazel extract, ginseng extract, vitamin E, stearic acid, propylene glycol, allantoin, ceramides.
Що обіцяє виробник:
-Відновлює і заспокоює, усуває набряки й темні кола
-Зволожує і живить, надає природного сяяння
-Розгладжує зморшки, повертає пружність та еластичність.
Взагалі патчі є не погані, трішки вдосконалила їх під себе, тобто один листочок патчі розрізаю навпіл та спокійно використовую, саму прозору рідину промокую верхнє повіко, інколи навіть накладаю на лобну частину, там у мене помітні дві зморшки, тому в ту зону теж не шкодую.
Вони чудово справляються зі своєю задачею, що характерно вони є для всіх типів шкіри, тобто універсальні.
У висновку можу спокійно сказати, адже використовую їх трішки більше ніж тиждень у боротьбі зі зморшками - вони так собі (можливо потрібно трішки більше часу для використання) а от зволожують та знімають набряки чудово, тим паче що вони зберігаються у мене в холодильнику то їхня температура та склад є чудовим поєднанням для використання...
Тому продовжую тестувати, та буду ще замовляти марку Bioaqua.
А що ви скажете з цього приводу?
Буду рада вашим коментарям та вподобайкам.
Дякую за увагу.
Коментарі (0)