PILIRINA 💛💙

3 в 1: шукаєте ідеальний засіб для купання вашого малюка?

Сьогодні згадала, що треба пришвидшити викладення своїх вражень від використання цього дитячого гелю-шампуню, бо у нас лишилося менше половини. Плюс до всього малюк вчора «випадково» вилив добрячу дозу собі у ванну, поки я відволіклася. Піну від нього ви бачите на фото. Тож, думаю, вже зрозуміло, настільки часто ми ним користуємося І настільки він універсальний 👶

Насправді Tink Kids радує своїми новинками. Радію, що познайомилася з цим брендом, бо він має непогані складові, бюджетну, порівняно з іншими засобами і ціну та класні аромати.

Ми щовечора миємося ним. Якщо набираємо ванну, то додатково використовуємо піну з цієї ж серії. Використовуємо його як 3в1: шампунь, гель для душу та пінку. Не знаю як дічаткам, але для хлопчиків це дуже зручний формат.

Коли мій малюк бачить мордяхи веселих героїв із відомого мультфільму «Корпорації монстрів», то він прямо летить купатися.

За що ми любимо цей засіб?

👶 Ніжна формула, яка не подразнює шкіру: без sls/sles, без спирту, з гліцерином

🌿 Натуральні інгредієнти для дбайливого догляду

💧 Зволоження та захист від сухості

🍃 Легкий, приємний аромат солодкої жуйки, який лишається у ванній кімнаті, а не на шкірі малюка

Ну і мене, як маму, звісно ж, підкуповує величезний обʼєм - 500 мл.

Зазначу, що цей засіб підійде для діток від 3+ років. Виробник про це попереджає.

Гель містить такі активи:

🫧Алантоїн, який заспокоює та захищає ніжну шкіру, допомагаючи їй швидше відновлюватися.

🫧Алое вера відоме своїми зволожуючими та заспокійливими властивостями, воно дбайливо піклується про шкіру, залишаючи її м'якою та свіжою.

🫧Бетаїн - природний зволожувач, що підтримує оптимальний рівень вологи в шкірі, роблячи її гладенькою та еластичною.

🫧Пантенол сприяє загоєнню та зменшує подразнення, забезпечуючи комфорт та захист.

Рекомендую познайомитися з новим дитячим універсальним засобом, що поєднує в собі класний аромат та ніжність для шкіри вашого малюка. Подаруйте своїй дитині найкраще від природи та Tink Kids! 👶

30 листопада, 2024
PILIRINA 💛💙
30 листопада, 2024