valerievar2

Goddess Intense від Burberry це лавандово-ванільна тепла хмаринка на тобі

Goddess Intense від Burberry це лавандово-ванільна тепла хмаринка на тобі

Мініатюру 5 мл Burberry Goddess Intense отримала в рамках тестування при купівлі товарів на Мейкап на суму від 700 грн.

Я любителька лаванди і на цей парфум поглядаю давно. От тепер спробувала і скажу, що перше враження - лаванди аж забагато, відчувається як чоловічий парфум. Але з часом розкривається солодкість ванілі і залишається впродовж дня саме він, від лаванди не лишається і сліду.

Мені подобається рекламна кампанія аромату з Еммою Маккі, але я б сказала, що це парфум не для юних дівчат і навіть не для 25+, а скоріше 40+, він дуже дорослий.

Тішить, що повнорозмірна пляшка парфуму має можливість зробити рефіл: тобто купляєш ці ж парфуми в балончику (що значно дешевше) і через спеціальний "носик" заливаєш парфум в оригінальну пляшку, це екологічно і вигідно. Я так робила з La vie a belle і мені здається це геніальною ідеєю.

Це аромат на зиму, від нього віє теплом і солодощами. Стійкий, я на цьому наголошую.

В цілому мені дуже сподобався, дякую Мейкап Клаб за можливість спробувати Goddess.

30 листопада, 2024
valerievar2
30 листопада, 2024