проблеми baby гота 2: electric boogaloo
мої чорненькі помади, Або втрачена можливість апелювання до альтернативної аудиторії
Одного ранку, прокинувшись од неспокійного сну, Грегор Замза побачив, що він обернувся на страхітливого гота.
(всім привіт привіт минула версія цього посту десь ділась і навіть мейкап не може її відновити. життя таке воно бентежне)
проблема з асортиментом більшості магазинів полягає у тому, що нестандартних кольорів помад там просто нема. або вони є, і це дизайнерські варіанти з відповідною ціною, яку не потягне бюджет бідного студента. а замовлення з-за кордону також кусаються коштом. або - і це навіть гірше.... - чорний відтінок на екрані виявляється фіолетовим (передають привіт нна кількість однакових віолеток з моєї косметички).
проте у кожного гота в зачуханій сумочці має бути чорна помада...
певний час такий чорнильний індивідуум може рятуватися геловінськими відходами-напівфабрикатами, олівцем для очей (що не дає пігментованості), або підводкою поверх бальзаму/блиску (безвідмовний спосіб висушити губи), або китайської якості і походження помадовмісними виробами з сажі і лою. у мене з такого часу ще є саморобна чорна (а фактично легенького прозоро-сірого відтінку) помада, зроблена з розтоплених гігієнічних помад і крапель підводки (такого не робіть).
але потім настає Осяяння. розуміння, що це початок Пошуків Тієї Самої. бо найбільше кохання в житті гота - це альбоми twin tribes і косметичка (до мене, до речі, їде в подарунок косметичка від LAMEL! stay tuned!).
після Осяяння для мене основними варіантами стали nyx i makeup revolution. остання має симпатишні готичні варіанти саме під геловін, тому це найкращий час для поповнення запасів. для цього місяць має бути у відповідній фазі, і обмастившись кров'ю свіжого жертвоприношення, пора сідати за комп і перелопачувати весь каталог, адже тільки так можна знайти чорну помаду на мейкапі - пошук за кольором тут не працює.
приблизно так це було у мене, втім, дало результати: маю кілька екземплярів у такому життєво потрібному кольорі.
внизу додаю також catrice mystiс forest, на яку я не встигла, і l.a. girl flat matte velvet lipstick у відтінку raven, що ще є в наявності. про ла ґьорл в інших відтінках теж буде допис))
моїми Тими Самими є...
- Nyx Professional Makeup Butter Gloss відтінок 55 LICORICE
- Makeup Revolution Lip Contour Kit Midnight Kiss
- Makeup Revolution Truly Sinful Shimmer Lipstick
- Revlon Super Lustrous Lipstick відтінок 043 MIDNIGHT MYSTERY
вихопила їх усі під геловін, окрім revlon, і як фанат nyx і makeup revolution, цьому була дуже рада. останнє поповнення - моя улюблена на зараз truly sinful.
свотчі до вашої уваги, свайпіть)) nyx приємна на губах, midnight kiss висихає у матовий. truly sinful дуже зручна і виглядає неймовірно. revlon мусить бути нашарована, щоб отримати непрозорий колір, і має ледь помітний синій шимер
окрему увагу приділю іншим темним і незвичним відтінкам) чекайте наступного допису і ловіть 🖤
Коментарі (0)