guildenstern

проблеми baby гота 2: electric boogaloo

Одного ранку, прокинувшись од неспокійного сну, Грегор Замза побачив, що він обернувся на страхітливого гота.

(всім привіт привіт минула версія цього посту десь ділась і навіть мейкап не може її відновити. життя таке воно бентежне)

проблема з асортиментом більшості магазинів полягає у тому, що нестандартних кольорів помад там просто нема. або вони є, і це дизайнерські варіанти з відповідною ціною, яку не потягне бюджет бідного студента. а замовлення з-за кордону також кусаються коштом. або - і це навіть гірше.... - чорний відтінок на екрані виявляється фіолетовим (передають привіт нна кількість однакових віолеток з моєї косметички).

проте у кожного гота в зачуханій сумочці має бути чорна помада...

певний час такий чорнильний індивідуум може рятуватися геловінськими відходами-напівфабрикатами, олівцем для очей (що не дає пігментованості), або підводкою поверх бальзаму/блиску (безвідмовний спосіб висушити губи), або китайської якості і походження помадовмісними виробами з сажі і лою. у мене з такого часу ще є саморобна чорна (а фактично легенького прозоро-сірого відтінку) помада, зроблена з розтоплених гігієнічних помад і крапель підводки (такого не робіть).

але потім настає Осяяння. розуміння, що це початок Пошуків Тієї Самої. бо найбільше кохання в житті гота - це альбоми twin tribes і косметичка (до мене, до речі, їде в подарунок косметичка від LAMEL! stay tuned!).

після Осяяння для мене основними варіантами стали nyx i makeup revolution. остання має симпатишні готичні варіанти саме під геловін, тому це найкращий час для поповнення запасів. для цього місяць має бути у відповідній фазі, і обмастившись кров'ю свіжого жертвоприношення, пора сідати за комп і перелопачувати весь каталог, адже тільки так можна знайти чорну помаду на мейкапі - пошук за кольором тут не працює.

приблизно так це було у мене, втім, дало результати: маю кілька екземплярів у такому життєво потрібному кольорі.

внизу додаю також catrice mystiс forest, на яку я не встигла, і l.a. girl flat matte velvet lipstick у відтінку raven, що ще є в наявності. про ла ґьорл в інших відтінках теж буде допис))

• Nyx Professional Makeup Butter Gloss відтінок 55 LICORICE
  • Makeup Revolution Lip Contour Kit Midnight Kiss
  • Makeup Revolution Truly Sinful Shimmer Lipstick
  • Revlon Super Lustrous Lipstick відтінок 043 MIDNIGHT MYSTERY

вихопила їх усі під геловін, окрім revlon, і як фанат nyx і makeup revolution, цьому була дуже рада. останнє поповнення - моя улюблена на зараз truly sinful.

свотчі до вашої уваги, свайпіть)) nyx приємна на губах, midnight kiss висихає у матовий. truly sinful дуже зручна і виглядає неймовірно. revlon мусить бути нашарована, щоб отримати непрозорий колір, і має ледь помітний синій шимер

окрему увагу приділю іншим темним і незвичним відтінкам) чекайте наступного допису і ловіть 🖤

01 грудня, 2024
guildenstern
01 грудня, 2024