Astro beauty

Порожні баночки листопада 2024

Викидушки, викидушки моя улюблена рубрика в клубі))

Сьогоднішній мій пост почну з продуктів, які закінчуються найрідше - декоративної косметики.

Сьогодні тут зібралась колекція аж з 3х викидушок:

Блиск-плампер від Maybelline - радію тому, що 2 з 3 таких засобів в моїй косметичці вже закінчились. Залишився лише 1 персонаж.

Олійка від LN Pro в 104 відтінку - мій улюблений аромат кокосу, обовʼязково повторю цю олійку , адже вона чудово зволожує і є дуже приємною.

Пробник тонального засобу від Sephora - використала лише 1 пробничок з 2х можливих. Звісно ж через колір тону 😅

Враженні дійсно позитивні - для моєї сухої шкіри тональний підійшов чудово, обовязково за можливості придбаю цей тон.

Ця категорія цього місяця порадувала лише 2 засобами , що закінчились :

Парфумований скраб для тіла Viva la Vida від Rebellion - чудовий скарб, що делікатно очищає та зволожує. Але аромат може підійде не кожному - це яскравий універсальний аромат.

Кокосова олія для тіла від Mermade - чудова олія для зволоження тіла. Цієї манюнь мені вистачило надовго.

Без сульфатний кондиціонер від Manelle - засіб, яким я користуюсь на постійній основі ось уже майже 2 роки постійно до нього повертаюсь.

Твердий шампунь з ментолом від Lapush - хороший твердий шампунь, що гарно очищає волосся. Єдиний мінус - текстура і форма шампуню є не досить зручними і шампунь постійно розсипається.

Відновлююча маска від Mr. Scrubber - цього пробничка насправді недостатньо щоб оцінити дієвість цієї маски. А особливо на моє довге волосся 😂

Тонік з гіалуроновою кислотою від Skinbar - базовий зволожуючий тонік.

Денний крем для нормальної шкіри від Lapush - цей крем ч отримала коли замовляла Secret box від виробника. Базовий та заоложуючий крем, для моєї сухоі шкіри він добре зволожував. Але мені вже хочеться чогосб більш активного, а не базового.

Сироватка для шкіри під очима від Biono - сироватка, яку я повторювала вже багато разів.

Вітаміни, які рятували мене після хвороби та повертали до нормального стану. Перед цим тестили такий же вітамін від іншого виробника - ці вітаміни мені підійшли набагато краще. Післязастудний синдром було подолано, енергія та активність відновились))

01 грудня, 2024
Astro beauty
01 грудня, 2024