Maiolinka

Dott чи Sister Aroma: який крем для рук створить справжнє відчуття комфорту?

Першочергово хочу зазначити, що я та людина, яка дуже не любить відчуття жирності на шкірі, тому довгий час не користувалась кремами взагалі, аж поки моя шкіра не почала грубіти.

+ не люблю сильно важкі аромати, або надто насичені квіткові, тому обрати «той самий» мені досить складно.

Коли я вперше вирішила купити крем, одразу зрозуміла, що не хочу звичайний масмаркет. Пошуки привели мене до Sister’s Aroma, про який чула багато схвальних відгуків. Обрала базовий варіант із ветивером — ідеальний аромат: середньо насичений,глубокий, землистий, трохи цитрусовий. Саме він змінив моє ставлення до кремів для рук, завжди ношу його із собою.

Далі вже порівняння кремів⬇️

Мій досвід із кремами Sister’s Aroma та DOTT: порівняння.

Після тривалого користування Sister’s Aroma вирішила спробувати DOTT. Обидва креми мають свої особливості, які підходять для різних потреб та сезонів.

Текстура

• Sister’s Aroma: Ніжна, середньої густоти, трохи відчувається жирність через масла у складі. Ідеальна для теплої пори року.
  • DOTT: Густіша, краще зволожує шкіру, майже не створює відчуття жирності. Чудово підходить для зими.

Дизайн

• Sister’s Aroma: Мінімалістичний та стильний.
  • DOTT: Мінімалізм з акцентом – металевий ланцюжок додає оригінальності.

Аромати

• Sister’s Aroma (Ветивер): Легкий, землистий, трохи цитрусовий. Постійно хочеться вдихати цей аромат.
  • DOTT (Tender Blush): Солодкувато-кислий із нотами гранату та сливи. Легкий, не перенасичений квітковими чи деревними нотами. Для себе зберегла, як справді жіночний аромат.

Ціна

• Sister's Aroma

Обидва креми заслуговують на увагу: Sister’s Aroma краще для літа/весни, DOTT– для холодної пори року.

У кожного свої переваги, тож вибір залежить від ваших уподобань.

Особисто мені обидва дуже подобаються, тому використовувати буду під настрій як парфуми))

P.S. У DOTT є ще два креми у білому та чорному дизайні.

Я обирала між трьома:

1. White Orchid (білий крем): яскравий і насичений аромат із верхніми нотами трюфеля, бергамота, чорної смородини та квітів. У серці — орхідея, лотос і фруктові ноти, а в кінці — деревина, чорний шоколад, сандал і ветивер.

2. Tender Blush (рожевий крем): легкий, кислувато-солодкий аромат гранату та сливи. Верхні ноти піону, граната й малини, із серцем жасмину та гвоздики. Завершують мускус, амбра й деревина.

3. Spicy Ash (чорний крем): димчастий і пряний аромат із нотами спецій, тютюну, ванілі, амбри та чорного перцю.

Мій вибір— Tender Blush.

Він найкраще підійшов: ніжний, ненав’язливий, із солодкими фруктовими нотами, які не перенасичені квітами чи деревиною.

01 грудня, 2024
Maiolinka
01 грудня, 2024