Обновки
про що розповідатиму найближчим часом
Знижки не пройшли мимо мене, тому ділюсь , що отримала 🥰
Дещо вже встигла протестувати , та скоро поділюсь ♥️ а ще одну бажану посилочку отримаю лише завтра - це була спонтанне замовлення 🤪
Дуже часто в клубі бачила позитивні відгуки про засоби від бренду SOIKA, тому теж захотіла спробувати.
Для себе обрала засоби для жирного типу волосся:
▪️ Шампунь "Глибоке очищення" з АНА кислотами, пребіотиками, яблучним оцтом для жирного волосся, 300 мл
▪️Кондиціонер "Регенерація і блиск без обтяження" з АНА кислотами, пребіотиками, яблучним оцтом для жирного волосся, 200 мл
Також цікаво було сробувати :
▪️Thermo Mist PRO Максимальний захист для волосся з SPF 20.
▪️Пептидну зміцнюючу маску CAPIXYL ACTIVE.
Декоративні засоби
▪️Теж саме з брендом Pastel- бачила чудові відгуки, мені особливо нічого не було потрібно, тому довго не робила замовлення, але їх рідкі тіні, спонукали до замовлення , адже відтінок мені дуже сподобався - це я про 225 Шампань(впевнена він стане ідеальним доповненням в макіяжі на зимові свята) , і разом вирішила спробувати Pastel Daylong Lipcolor в 42 відтінку(помада має дуже велику палітру😍)
▪️Так, як зараз мої губи дуже сохнуть обрала для них ванільну, нічну масочку.
▪️І ще одна позиція, яка в мене на повторні - одна з улюблених помад MUA Makeup Academy Satin Sheen (виловила на знижці, всього за 90 грн) , тут огляд :
Аромати
Побачила в дописах olenamoli дуже цікавий парфумерний набір для
жінок Rabanne Discovery Mini Kit for Girls і відразу замовила😍
В нього входить 3 вида ароматів по 4 мл в стильних колбах:
▪️Rabanne Lady Million Fabulous
▪️Rabanne Olympéa
▪️Rabanne Lady Million
(ціна зі знижкою 340 грн)
Давно хотіла спробувати аромати від Jeanne Arthes Boum , для себе обрала Candy Land (ціна зі знижкою 240грн)
Ось такі обновки 🎁 а ви щось обрали на знижках ?
Коментарі (0)