Ірина 🦋

Засіб для росту брів Cherisher Cherish Brow

Моє знайомство з елітним брендом Cherisher почалося з чудової сироватки для вій Cherisher Cherish Lash, її я обов'язково повторю ще, результат можна побачити в дописі про неї https://club.makeup.com.ua/post/44104/

Наступний продукт про який я вже розповідала, це туш для вій Cherisher Cherish Mascara 👁️ https://club.makeup.com.ua/post/45723/

Настав час розповісти про створотку для брів Cherisher Cherish Brow. Ефективність цього засобу була перевірена у ході численних досліджень, які підтвердили, що за 28 днів повноцінного застосування продукту у 87% жінок, що брали участь в експерименті, брови стали значно більш здоровими, волосини перестали випадати і почали набагато краще рости. Секрет засобу Cherish Brow полягає у його складі, представленому компонентами природного походження. Продукт було виготовлено із застосуванням сучасних технологій.

‼️Не рекомендується при вагітності та лактації.

Упаковка розкішна як і в інших товарів. Коробочка із засобом упакована у слюду, плюс усередині сам флакончик сироватки теж знаходиться у додатковій слюді! Захист від першого відкривання чудовий 👏🏼! Все, як я люблю 😍 Особливо з урахуванням того, що зараз багато брендів взагалі перестали робити якийсь захист на своїх продуктах 😕

Об'єм сироватки для брів 3ml

Якщо сироватка для вій, яка мала тоненький пензлик, у цього засобу пензлик у вигляді м'якого спонжика, схожого як у засобах блиску для губ.

Перед початком використання засобу, мене попередили, що в відмінності від сироватки для вій, цьому засобу знадобиться більше часу, щоб побачити результат.

Спосіб застосування: ретельно видаліть косметику із обличчя та вимийте його із застосуванням м'якого мила або іншого очищувального засобу. Застосовуючи аплікатор, нанесіть кондиціонер Cherish Brow уздовж лінії росту брів, зробивши кілька коротких штрихів. Для отримання максимального результату застосовуйте засіб 1 раз на добу, бажано перед сном. Результат від застосування цього продукту залежить від регулярності нанесення засобу, а не від частоти і кількості.

Я використовувала її до кінця близько 3х місяців, не щодня, були дні коли забувала і пропускала.

Останній місяць використала практично щодня, намагаючись не пропускати. Бачила у відгуках інших дівчаток непогані результати від цього засобу, його хвалили. На своїх бровах я на жаль не побачила значного ефекту, можливо і виросло кілька нових волосків, але загальна картина, як мені здається, не змінилася. Але загалом я задоволена своїми бровами, я їх не вищипую, не укладаю, вони самі тримають форму, досить темні, лише іноді можу трохи підфарбувати олівцем.

У мене на фото помітна невелика різниця, але я думаю, це більше пов'язано з освітленням.

Можливо, якщо у вас проблеми з перевищипаними бровами, то результат буде помітнішим і волоски відростуть швидше.

01 грудня, 2024
Ірина 🦋
01 грудня, 2024