𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Пілінг для шкіри голови

Пілінг для шкіри голови

Пілінги для шкіри голови стали невід'ємною частиною мого догляду. Такий засіб виконує одразу багато задач: глибоко очищує, сприяє оновленню, покращує мікроциркуляцію і ріст волосся, додає свіжості, об'єму і подовжує чистоту.

Пілінг від LUM як раз чудово працює по всім цим пунктам і видався для мене справжньою знахідкою.

Пілінг для шкіри голови

Випускається засіб в тубі з м'якого пластику.

Дизайн усієї лінійки по догляду за волоссям у LUM дуже гарний і стильний.

Горловина захищена фольгою, тому перед використанням треба відкрутити кришку і зняти її.

Сам формат зручний і практичний. Завдяки подовженому носику пілінг акуратно розподіляється. Повернувши кришку напів обертом, з'являється маленький отвір, через який виступають невеликі порції.

Пілінг представляє собою в міру густий прозорий гель, де в загальній масі міститься багато абразивних часточок білого кольору.

Аромат у нього дуже приємний косметично-ментоловий.

Активні компоненти: екстракт листя алое, екстракт рису, ментол, пантенол, гліколева кислота.

Пілінг треба наносити на вимите один раз шампунем волосся. Після активного масажу, який слід робити 1-3 хв., змиваємо засіб і потім знов миємо голову шампунем.

В процесі відчуття приємні і комфортні.

Абразивні гранули практично не відчуваються, щоб був ефект як від скрабу.

Одразу ж після розподілення є охолоджуючий ефект, такий гарно освіжаючий, але не морозний, щоб голова замерзала. В цей момент нічого не пече і зовсім не виникає чогось неприємного.

При змиванні вже помічаєш, щоб під пальцями волосся скрипить від чистоти. Змивається легко, абразив повністю вимивається і не застряє.

В результаті отримуємо ефективне очищення, неймовірну свіжість, наче шкірі голови стало легше дихати і пілінг зняв зайвий шар із ороговілих клітин. Також присутній додатковий об'єм і подовження чистоти волосся у прикореневій зоні.

У мене жирна шкіра голови і з цим пілінгом я можу мити волосся не кожного дня, а через 2, що вже являється великим досягненням.

Ще хотілося б відмітити, що негативної реакції з боку шкіри пілінг не спричинив. Він не викликав сухості, подразнення і чогось подібного. Мене влаштовує на всі 100%, бо якісно виконує поставлені йому задачі.

Дякую за увагу

02 грудня, 2024
02 грудня, 2024