Набір для догляду за жирною та проблемною шкірою, 6 продуктів
Hillary Perfect
Ділюся враженнями про набір для догляду за жирною і проблемною шкірою Perfect від бренда Hillary. Він містить в собі 6 б’юті-продуктів і саме ця добірка являється повноцінною базою для обличчя, яка забезпечить якісний догляд.
Склад набору:
✓ Очищувальна пінка для жирної та комбінованої шкіри - Hillary Cleansing Foam Tamanu+Jojoba oil, 150 мл
✓ Тонік для жирної та проблемної шкіри - Hillary Lactic Acid Toner, 200 мл
✓ Убтан для м'якого очищення та скрабування - Hillary Asai, 100 г
✓ Гіалуронова сироватка - Hillary Smart Hyaluronic, 30 мл
✓ Сироватка, що відновлює шкіру навколо очей - Hillary Anti-fatigue, 10 мл
✓ Крем для жирної та проблемної шкіри - Hillary Corneotherapy Intense Care Tamanu & Jojoba, 50 мл.
Слід звернути увагу на дуже гарний коробок, у якому кожен засіб знаходиться у своїй комірці. Він досить великий, виглядає солідно, запакований в плівку.
Очищувальна пінка для жирної та комбінованої шкіри
Пінка в класичному пластиковому флаконі з помпою-дозатором.
Оформлення в білих, приємних оку тонах (як і більшість доглядових засобів від Hillary).
У складі містить олію таману і жожоба.
Помпа працює гарно, натискається плавно, подаючи порцію ніжної і невагомої пінної хмаринки. Аромат має ненав'язливий, він асоціюється з чимось рослинним.
До застосування пінки макіяж я видаляю за допомогою міцелярною води (частіше змиваю туш), а саме обличчя попередньо очищую гідрофільним засобом. Усі подальші вмивашки використовую вже для більш ідеального очищення, щоб прибрати залишки косметики.
Ця пінка має делікатну формулу і м'яко очищує шкіру від забруднень і надлишку себуму. У неї дуже приємна кремова щільна текстура, швидко вона не осідає. В процесі вмивання відчуття комфортні, як і після. Обличчя ефективно очищене, присутня свіжість, а на дотик воно м'яке, без натяку на сухість і стягнення.
Пінка чудово справляється зі своїми обов'язками, дбайливо ставитися до епідермісу, негативних реакцій не викликала, підходить на кожен день.
Убтан для м'якого очищення та скрабування
Убтан від Hillary ASAI UBTAN призначений для ніжного очищення і скрабування шкіри обличчя.
Засіб містить 18 натуральних компонентів, включаючи нутове борошно, трав'яні, ягідні та фруктові порошки, а також глину.
Давно у мене не було убтану. Пам'ятаю я активно ними користувалася багато років назад, коли вони тільки починали набувати популярності. Потім була довга пауза і от Hillary знов нагадав про цей чудовий аюрведичний порошок.
Засіб в пластиковому флаконі з гвинтовою кришкою. На вигляд це порошок світло-коричневого кольору, який темнішає при контакті з водою.
Аромат натуральний, нагадує суміш різних рослин, глини і нутового борошна.
Убтан не містить грубих часточок, він м'яко і делікатно очищує, зовсім не травмує шкіру, скрабуючий ефект від нього надлегкий. В процесі не створює негативних реакцій (не пощіпує і не подразнює).
Змивається без проблем, залишаючи шкіру м'якою і ніжною на дотик. Вирівнює тон. Абсолютно не сушить. Цей Убтан на мій погляд чудово підійде для будь якого типу. Витрачається економно.
Тонік для жирної та проблемної шкіри
Використання тоніку для мене являється обов'язковим етапом в догляді, бо завдяки йому досягається більш глибоке очищення, тонізування і підготовка до нанесення наступних засобів.
Тонік від Hillary представлений в пластиковому прозорому флаконі з розпилювачем.
У складі містить гіалуронова кислоту, трегалозу, молочну кислоту й ін.
Розпилює рясно. Я роблю пару натисків і цього достатньо, щоб просочити ватний диск.
На вигляд це прозора рідина з зовсім невагомим запахом, який теж трохи схожий на рослинний. Текстура водна, не липка.
В процесі протирання обличчя ніяких неприємних відчуттів не виникає (не пече, не пощіпує, немає почервонінь).
Тонік глибоко очищує шкірний покрив, освіжає, тонізує і зволожує. Після себе не залишає липкої плівки. Завдяки молочній кислоті, він сприяє відлущенню і оновленню клітин. Також він вирівнює рельєф, має протизапальні властивості і допомагає нормалізувати роботу сальних залоз.
Засіб мені сподобався, він гарно справляється зі своєю задачею і готує обличчя до нанесення подальшого догляду.
Гіалуронова сироватка - Hillary Smart Hyaluronic
Гіалуронові сироватки - невід'ємна частина мого догляду. Сироватка від Hillary представлена в скляному флаконі з піпеткою.
Унікальна формула сироватки, збагачена високомолекулярною гіалуроновою кислотою.
На вигляд це прозорий і в міру густий гель, не рідкий, щоб розтікався. Вираженого запаху немає, він нейтральний. Текстура приємна, характерна для гіалуронових сироваток, вона легка.
Завдяки своїй консистенції сироватка гарно розподіляється по обличчю, швидко поглинається, не залишає липкості і відчуття плівки. Матує. Усі гіалуронові сироватки потрібно закривати кремом і ця не виключення. Крем з цього ж набору лягає поверх без конфлікту, не скочується.
Дана сироватка ефективно зволожує і підтримує у клітинах баланс вологи, захищаючи від зневоднення. Також попереджає утворення зморшок.
Піпетка гарно набирає і утримує в собі рідину.
Засіб дуже комфортний, після нанесення навіть створює легкий ліфтинг ефект. Освіжає, пори не забиває. Негативної реакції не викликала.
Сироваткою користуюся вранці і ввечері, подобається від неї ефект. Не гірше ніж корейські, які я купляла раніше. Комбінований тип не обтяжує.
Сироватка, що відновлює шкіру навколо очей
Для шкіри навколо очей я завжди використовую спеціальні засоби, бо ця зона вирізняється чутливістю, являється більш тонкою і ніжною.
Сироватка від Hillary стала хорошою помічницею.
Флакон мініатюрний, теж з піпеткою. Навіть цього об'єму вистачить надовго, бо витрата її зовсім маленька, вистачає всього 1-2 краплі.
Активні компоненти: алое вера, зелений чай, кофеїн, трегалоза.
Сироватка прозора, більш рідка в порівнянні з тією, що для обличчя. Аромат має приємний, косметично-квітковий.
Під час нанесення і після не створює дискомфорту, очі не подразнює, не викликає почервоніння і набряків в цій зоні.
Сироватка швидко вбирається, не залишає липкості. Вона прекрасно зволожує, пом'якшує, заспокоює і розгладжує шкіру. Завдяки ліфтинг-ефекту мілкі зморшки візуально робить менш помітними. Надає більш відпочившого вигляду. На дотик шкіра приємна, пружна.
З наступним доглядом дружить, не скочується.
Крем для жирної та проблемної шкіри - Hillary
Corneotherapy Intense Care Tamanu & Jojoba
Я маю комбінований тип і цей крем ідеально вписався у мій догляд, закриваючи усі нагальні потреби моєї шкіри.
Крем в пластиковій банці, в якій додатково є захист у вигляді мембрани.
Активні компоненти складу: аргінін, вітамін Е, гіалуронова кислота, жожоба, мочевина, пантенол, саліцилова кислота, сквалан
Аромат ніби суміш цілющих трав, з рослинним, але ненав'язливим акцентом. Надовго не залишається.
Візуально і по текстурі засіб більше схожий на крем-гель. Колір кремовий. Консистенція середньої густоти і щільності, легка.
Коли вперше нанесла його на обличчя, то текстура здалася навіть трохи поживною, але він так швидко увібрався, що дав зрозуміти, що обтяжувати не буде. І це дійсно так.
Крем легко розподіляється, глибоко зволожує, живить і пом'якшує.
Коли остаточно поглинається, то залишає помірно матовий фініш, обличчя після нього не блищить і це мені подобається, бо я не люблю надмірного сяйва. Липкості не лишає, парникового ефекту не створює. Він дуже комфортний і гарно доглядає за шкірою. З декоративною косметикою не конфліктує.
Висипання, чи якихось інших реакцій не спровокував. Після використання шкіра обличчя м'яка, ідеально зволожена і приємна на дотик.
Висновки
Набір для догляду за жирною та проблемною шкірою мені сподобався, кожен продукт чудово підійшов і справив лише позитивні враження. Hillary продовжує радувати якісною продукцією.
Коментарі (0)