Марія Bondar

Рідкі патчі

Рідкі патчі

Привіт) напишу свої враження про цей продукт. Особисто я його не до кінця зрозуміла і оцінила, але може знайдуться поціновувачі серед вас і такого незвичного формату.

А цікаві ці патчі тим - що це майже і не патчі. Це густий гель який наноситься на зону під очима і повинен діяти як патчі.

Найбільше мені не зайшла саме ця дивна фотрма - гель. Потрібно пальцем або лопаткою рівномірно нанести на зону, ти або наносиш не рівномірно, або забагато або замало продукту. Руки і лопатку треба вимити, це займає додатковий час.

Пахне досить не погано цей гель, він ткаий травянистого запаху, я таке люблю. Не солодко задушливий аромат. Колір майже безбарвний з приміссю зеленого, ну такий ніжний натуральний колір. Як якийсь відвар зробили в формі желе. Хоча як на мене він досить порозорий.

Баночка досиь велика і вмістка. На скільки продукту вистачає я не знаю, але здається що навіть більше ніж 60 патчів в коробочках. Я не користуюся цм продуктом часто.

По діїї. Ну середньо непогано. Як і звичайні патчі, трошки холоднішає під очима, набряки трошки сходять. Не знаю чи є в цього гелю такий самий еффект як у всіх патчів - якщо перетримати вони навпаки висушують шкіру. Але поки такого не помічено.

Після використання шкіра ніжна і зволожена.

Я залишаю вам на розсуд брати чи ні цей продукт. Я би не хотіла ще раз брати суто ізза форми випуску. Але якщо вам така форма гелю окей - то придивіться до гарної альтернативи класичним патчам.

Рідкі патчі
02 грудня, 2024
Марія Bondar
02 грудня, 2024