Таке вдале знайомство з косметикою Piel Cosmetics
Piel Cosmetics Magnifique Eye Cream | Активуючий крем для шкіри навколо очей SPF15
Перші ознаки старіння завжди помітні по стану шкіри на руках, шиї та навколо очей! Тому робимо з вами, дівчатка, великий акцент у догляді за цими ділянками шкіри! Зволожуємо, захищаємо та дбаємо! Особливо, якщо вам вже 25+. Адже коли тобі трохи за 20 - достатньо вмитися, щоб побачити у відображенні принцесу з ніжним, природнім рум'янцем на обличчі, а от з роками краса потребує трохи більше догляду не тільки ззовні, а й зсередини!
Своє знайомство з Piel Cosmetics у мене почалося з крему навколо очей! Я давно додала в свій догляд креми для цієї ніжної зони і не пропускаю цей крок! Magnifique Eye Cream - це потужний склад гіалуронової кислоти, що наповнить тоненьку шкіру навколо очей вологою, що візуально дійсно зменшує видимість дрібних мімічних зморщок.
Крем гарно вживається з іншим доглядовим засобами та тональними засобами. Не скочується, не викликає подразнень слизової очей та має приємний цитрусовий аромат!
Текстура крему гелева, а зручна, вакуумна помпа ідеально дозує крем за вашою потребою! Засобу в упаковці аж 30 мл! Його вистачить ну дуууже на довго! Саме тому я використовую його не лише навколо очей, а й на зону шиї!
Виробник зазначає, що курс використання для видимого ефекту повинен сягати не менше 8 тижнів!Використовую його на щоденній основі: зранку та ввечері.
Коментарі (0)