Nastya Nll

Мій мастхев для ванн

Мій мастхев для ванн

Знову зробила замовлення, поповнила запаси і вирішила поділитися із вами.

Обираю саме Bisheffect Полтавський, на собі перевірила і за стільки років впевнилась у якості і користі.

Основа концентрату – магній хлористий, або Бішофіт, мінерал, який має безсумнівну користь для здоровʼя. Якщо ванна, то тільки – Bisheffect Полтавський!

Концентрати мають зручні упаковки у вигляді відерець, або надійних пакетів з застібками зіп-локами. Консистенція - кристали, серелнього розміру, вологі. Склади супер-чисті, тож аромати натуральні, що мені дуже подобається.

Мій мастхев для ванн

Додаю у ванну по інструкцію і кайфую. Бішофіт чудово розслабляє, знімає втому з мʼязів, позитивно впливає на мою проблемну шкіру.

Хочу поділитися із вами особистим рейтингом смаколиків для тіла від Bisheffect Полтавський:

• Концентрат класичний кристалічний, він же на фото. Без барвників, має аромат сосни та евкаліпту;
  • концентрат Антистрес. Забарвлює воду у блакитний колір, має аромат лаванди і лимону;
  • концентрат хвойний. Він рідкий, консистенція сиропу і іде у пляшці, це дуже зручно! Має коричневий колір, аромат соснового вугілля, дуже легкий і трохи солодкий;
  • магнієві пластівці, без аромату;
  • морська сіль, вже не магній хлористий, але тим не менш, чудовий засіб для ван. Сіль від Bisheffect чиста, крупна, без аромату.

02 грудня, 2024
Nastya Nll
02 грудня, 2024