Подарунок від Makeup club
Або як моє серденько стало трошки щасливішим
Абсолютно крутий сюрприз від клубу, що містить топові продукти, які підкорили моє серденько 🩷
Які ж?
Та будь ласка..
🩷неймовірний аромат від Marc Jacobs Perfect Elixir в прекрасній мініатюрі
🩷туш- фурор від Bourjois
🩷крем, що подарує трошки молодості та сяйва від Lancaster
🩷румяна від Max Factor
🩷блиск Bourjois
Пішли по черзі)
Почнемо з аромату!
Marc Jacobs Perfect Elixir.. це просто вау!
Для мене це хвиля тепла, солодощів та елегантності. Абсолютно мій аромат на цю зиму!
Насичений та багатогранний аромат, що огортає теплом і спокусою. У початкових нотах ніжний мед поєднується з кислинкою ревеню та соковитою сливою, створюючи яскравий вступ. У серці аромату розкривається глибока амбра, підкреслена витонченим апельсиновим цвітом. Завершується композиція солодкістю ванілі, насиченістю пачулі та загадковою смирною, залишаючи чарівний шлейф. Ідеальний вибір для тих, хто цінує гармонію між чуттєвістю та елегантністю.
Так, тепер це мій міні фаворит 🔥
Поговоримо про туш від Bourjois
Ну що вам сказати? Та ок, вона дійсно хороша. Я раніше взагалі лише цим брендом користувалася. Потім якось пропали мої улюблені серії і я щось забула за них.. і тут... makeup - нагадав мені де добро живе :)))
Спробувала я цю туш і відзначу щіточку. Класична соковита щіточка, що реально розпушує та подовжує війки. Екстра чорна.
Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara не те, що б вражає, вона професійно виконує поставлені обііцянки. Однозначно повторю ще.
Крем від Lancaster
Lancaster Golden Lift став для мене справжнім відкриттям! Легка текстура, яка ніжно огортає шкіру, і відчуття зволоження з першого застосування — це саме те, що я шукала.
А який у нього аромат 🤗
На нього і мене великі плани, адже він має робити наступне:
Всього за 2 тижні:
🌟 Шкіра має стати підтягнутою.
🌟 Контури обличчя набудуть чіткої V-подібної форми.
🌟 Рельєф вирівнюється, а об’єми відновлюються.
Ну поки що вау-враження від зволоження та вже легкого ліфт ефекту, з перших нанесень.
Оглянемо румяшки від Max Factor
Тут все просто. Як на мене, вони крутіші ніж Sheglam. Хоча останній мав такий же колір і ту ж структуру. Але з Max Factor - важко переборщити. А це плюс!
Чудово нашаровуються, легко тушуються пальчиками, мають приємний фініш та універсальну палітру.
в мене 5 номерок.
І на завершення по блиску від Bourjois
Трошки не мій колір, бо я смугла дама. Але, це справжній ідеальний блиск для європейської зовнішності! От просто спробуйте і впевнена, він стане вашим мастхевом! Номер 7 ;)
Коментарі (0)