Правда про засоби для волосся від українського бренду Hillary
Чи зупиняє цей набір випадіння волосся? Місяць тестування – мої висновки!
Боротьба з випадінням волосся – це виклик, який багато хто з нас приймає з надією знайти дієвий засіб. Тож, коли я натрапила на набір від українського бренду HILLARY, який включає комплекс проти випадіння волосся та сироватку для волосся Concentrate Serenoa, вирішила спробувати. Вже понад місяць активно тестую ці засоби – і тепер готова поділитися своїми враженнями.
Спойлер: майже всі засоби пахнуть так розкішно, як цей крем. Ідентично ♥
Опис крему тут: https://club.makeup.com.ua/post/55299/
Що входить у набір?
- Шампунь
Цей продукт – справжній маст-хев для догляду. Він створений на основі рослинних поверхнево-активних речовин, які не лише забезпечують розкішну піну, а й делікатно очищають шкіру голови.
Його текстура майже прозора, з легким жовтуватим відтінком, а аромат приємний і ненав’язливий. Вистачає зовсім невеликої кількості, щоб добре вимити волосся. Після використання відчувається легкість і чистота.
2. Кодиціонер
Це справжній порятунок для тих, у кого волосся тонке й легко плутається. Кондиціонер чудово зміцнює пасма, зволожує їх, але при цьому не обтяжує. Волосся стає гладким, слухняним і легко розчісується. Мені подобається, що після нього волосся виглядає живим, а кінчики залишаються доглянутими.
3. Маска для волосся
Цей продукт – магія для сухого волосся. Маска живить, відновлює та надає волоссю життєвої сили. Особливо сподобався "банний" ефект: я залишала маску під теплом (укутувала голову рушником), і після такого ритуалу волосся буквально оживало. Воно ставало гладким, блискучим і м’яким на дотик. Маска ідентично виглядає, як кондиціонер. Густенька, біла і дуже тактильна. Тобто немає "комочків" з неї.
4.Сироватка Concentrate Serenoa
Це висок оконцентрований засіб для стимуляції волосяних фолікулів, які знаходяться у фазі "сну". Сироватка має легенький жовтуватий відтінок, а її аромат трохи відрізняється від інших продуктів – є ледь помітний аромат алкоголю. Але це зовсім не мінус, адже сироватка не сушить шкіру голови, не жирнить і не пересушує волосся, а навпаки, допомагає зберегти її зволоженою.
Я наносила сироватку на вологе волосся, легенько втираючи в шкіру голови. Не пече! Найкраще, що відчувається – це її вплив на густоту волосся. Уже за місяць почали з’являтись нові "антенки" – доказ того, що продукт активує ріст волосся.
Активні компоненти, які заслуговують на увагу
💡 Екстракт сереноа – головний герой набору. Цей компонент подовжує життєвий цикл волосся, зменшує його випадіння та блокує фермент, що провокує надлишок DHT, гормону, який може викликати алопецію.
💡 Ніацинамід (вітамін РР) – розширює судини шкіри голови, покращує кровообіг, зміцнює фолікули та сприяє зростанню здорового волосся.
💡 Ефірна олія апельсину – повертає волоссю блиск, еластичність і допомагає боротися з посіченими кінчиками.
💡 CRAMBISOL – інноваційний компонент, який відновлює структуру волосся по всій довжині, роблячи його гладким і доглянутим.
На фото видно перші мої результати, наразі волосся стало трішки менше, як після двох тижнів тестування. Такий рівень випадіння саме під час миття голови - мене абсолютно влаштовує. Вж немає думок: "О Гоподи, аби хоч трохи волосся лишилось".
Мої спостереження та висновки
- Випадіння волосся: Так, волосся випадає у всіх – це природній процес. У нормі людина втрачає від 50 до 100 волосин щодня. Але я помітила, що після місяця використання засобів кількість волосся, яке випадає, значно зменшилась.
- Текстура і блиск: Волосся стало гладким, м’яким, добре зволоженим і здоровим на вигляд.
- Ріст волосся: З’явилися нові короткі волосинки, що свідчить про активацію "сплячих" фолікулів.
- Зручність використання: Усі засоби чудово працюють разом, доповнюючи дію один одного.
Рекомендації та застереження
Дівчатка, пам’ятаймо, що во лосся – це не лише зовнішній догляд. Важливо збалансовано харчуватись, уникати стресу, пити достатньо води й приймати вітаміни для підтримки організму зсередини.
Чи раджу набір?
Однозначно так! Цей комплекс виконує свої функції на всі 100% і є прекрасним варіантом для тих, хто хоче зменшити випадіння волосся та покращити його стан. Інвестиція в здоров’я волосся точно того варта!
✨ З цими засобами ваше волосся отримає догляд, на який воно дійсно заслуговує. 🌸
Коментарі (0)