Шампунь для вол осся "Глибоке очищення"
від бренду Soika
Моє знайомство із брендом Soika розпочалось з шампуню для волосся "Глибоке очищення" він містить комплекс АНА-кислот, яблучний оцет та пребіотики.
Обрала саме його , адже в мене жирний тип шкіри і під час періоду головних уборів потрібно мити волосся майже кожного дня , також я використовую різні засоби у вигляді олійок проти випадіння волосся, сухий шампунь, продукти для об'єму - тому шкіра голови потребує гарного очищення.
〽️Шампунь представлений в білому , пластиковому, матовому флаконі об'ємом 300мл.
〽️Є вся необхідна інформація для користувача.
〽️Зручний дозатор надає необхідну кількість продукту.
〽️Текстура прозора, гелева, в міру густа.
〽️Наношу 2 рази - перший раз піни менше, другий раз досить багато.
〽️Шампунь має приємний, косметичний аромат.
〽️Інгредієнти: інулін, гліколева кислота, гліцерин, молочна кислота, мочевина, яблучна кислота
〽️Формула засобу: без алюмінію, без глютену, без парабенів, без пластику
Хоча це засіб для глибокого очищення - він чудово справляється із заявленими задачами , але робить це досить делікатно , тому підходить і для регулярного використання.
Враження
Після використання шампуню моє волосся виглядає свіжим та зволоженим, з'являється прикориневий об'єм.
При цьому воно розсипчасте, слухняне та блискуче.
Комплекс АНА-кислот крім того, що делікатно прибирає надлишковий себум та забруднення, нормалізує вироблення шкірного сала, тому відчуття чистоти залишається довше.
Яблучний оцет регулює роботу сальних залоз, м'яко відлущує і попереджає появу лупи
Пребіоти зволожують та не допускають пересушування пасом.
Дуже подобається, як працює засіб на моєму волоссі, радію знайомству з брендом Soika🤎
Коментарі (0)