rom&nd • Корейський тінт, з якого почалась моя любов до всього корейського
Огляд на лінійку Dewyful water tint бренду rom&nd у 4-х відтінках. Чому після цього продукту я скупила половину косметики бренду та поговоримо про мінуси, які я помітила через півроку користування. Приємного огляду ♥
Привіт, MakeUp Club!
Я трішки загубилась (не трішки), і настрою робити огляди на косметику не було, хоча я дуже сумувала за цим досвідом. Сподіваюсь, так більше не буде 🫠
У попередніх дописах я писала про те, що маю велику любов до бренду rom&nd. Усі продукти, якими я користувалась, зазвичай мене дуже захоплювали своїми текстурами та дизайном, тому я завжди рекомендую комусь спробувати щось з засобів для губ або кушонів.
Але сьогодні поговоримо про те, з чого почалась моя "фанатська любов" до макіяжу губ.
Все почалось з того, що я побачила коротеньке відео на ці тінти, потім трішки почитала що це таке і вирішила спробувати. До цього я мала досвід користування тінта у вигляді такої водички, яка дуже сушила мені губи та мала неприємний смак.🥲 Також був досвід використання блисків, загалом maybelline, але після них мої губи жахливо лущились і буквально "злізали". І сама текстура блисків та відчуття відчувались некомфортно, постійно боялась що волосся прилипне і все розмаже. Тому формула тінта, яка одночасно і блиск, і помада, і тінтує захопила мене повністю і я вирішила спробували.
Відмічу. Мої губи дуже сухі і схильні до лущення у будь-яку пору року. Тому більшість помад мені відчуваються стянуто та важко. Знайти помаду, з якою мені буде комфортно походити хоча б половину дня - це вже моя маленька перемога!
Давайте вже почнемо оглядати, що воно таке ♥
Dewyful water tint - це помада, яка має глянцевий фініш та залишає відтінок на губах. В ній багато пігменту, і за рахунок своєї водянистої текстури зволожує губи та сяє наче вода. Цим вона і відрізняється від своєї сестри, яка більш популярна (juicy).
Поставляється в картонній коробці, де є вся інформація: назва, бренд, відтінок, батч-код, термін використання після відкриття, склад і т.д.
У цієї лінійки є декілька постійних колекцій:
✨Класична серія - відтінки 01-08
✨Milk Grocery Series - відтінки 09-11
✨Muteral Nude Series - відтінки 12-13
Відтінки які я обрала: 03 - if rose, 04 - chili up; 09 - cotton melba; 12 canyon.
Флакон та пензлик
Пакування продукту в квадратному глянцевому пластику очікуваного відтінку. Приємно, гарно, естетично. Хоча на такому матеріалі видно усі відбитки пальців.
На дні дублюється відтінок, терміни, інформація на корейській🫣, та місце, де можна списати коли почали користуватися (я не писала).
Плоский махровий рожевий пензлик, який набирає на себе достатньо багато продукту, Тому для того, аби нанести легким шаром, потрібно за цим слідкувати.
Тут і підкрався непомітно вовк. На жаль, дозатор працює ненадійно, на ньому залишається багато продукту, який мастить усе підряд. Підозрюю, що якщо носити з собою, може потекти, але такого ще, на щастя, не було. Але коли я обираю, що кинути з собою у сумку - я його оминаю, і зберігаю виключно у вертикальному положені. Це при тому, що косметикою я користуюсь акуратно і регулярно її мию. Тому майте на увазі.
Відтінки та свотчі
Давайте перейдемо до найцікавішого - свотчі.
Спойлер - їх багато. Перші 4 фото - фотоапарат. Другі 5 фото - Айфон. Остання - тінтуючий колір.
Відразу скажу - не довіряйте свотчам в інтернеті. Особливо на корейских сайтах, чомусь їх люблять обробляти. Вони досить сильно різняться з тим, що є насправді, аби не потрапити на "очікування-реальність", подивіться ще декілька оглядів.
Наразі мені подобаються на собі теплі-нейтральні відтінки, тому обирала помади для теплихх підтонів.
Намагалась зловити різний баланс білого, аби вам було краще зрозуміти, як відтінок виглядає у реальному житті.
Усі 4 мені дуже подобаються, кожен можна адаптувати під будь-який настрій ♥
Сподіваюсь моя фото-шпаргалочка допоможе обрати та зрозуміти, які кольори насправді.
Давайте оглянемо кожен відтінок окремо та подивимось, як вони виглядають на губах💫
03 - if rose
Класична колекція. Має нюдовий рожевий колір пильної троянди, з легким теплим відтінком. Хоча мені здається, що він нейтральний, і підійте багатьом.
В один шар додає губах легкого природнього відтінку, який майже непомітно.
У два шари розкривається краса цього відтінку.
Можна підкреслити губи олівцем, теж буде гарно.
Люблю його дуже ♥ Додає мені якогось ігривого настрою, можна носити його без макіяжу. MBBL - тобто свої губи, тільки краще.
Залишає легкий тінт.
04 - chili up
Класична серія. Для мене унікальний відтінок ♥ Стильний, яскравий, цікавий червоний з додаванням коричневого. Неймовірно сяючий та звабливий. Легко наносити, гарно тушується та нашаровується. Дуже сподобається тим, хто любить теплі відтінки.
Можна комбінувати з більш нюдовими відтінками.
Дуже рада користуватися ним.
Залишає яскравий тінт.
09 - cotton melba
Колекція Milk Grocery.
Яскрава суміш персиково-рожевого. Чомусь я боюся ним користуватись 🌚
Але цей відтінок класно підлаштовується під ваш колір губ, хоча коли тільки наносиш, здається надто світло-персиковим. Можливо етап нанесення мене і лякає в ньому... Але хочу користуватися ним частіше.
Дуже спокусливий та літній.
12 - canyon
Нюдова колекція.
Мій самий-самий ♥
Обожнюю цей відтінок. Він ідеально сконектився зі мною та моїм кольоро типом. Ідеальний рожево-коричневий нюд, який я ношу найчастіше, коли роблю повсякденний макіяж. Під різним освітленням виглядає по різному. Можна нанести досить яскраво, можна під олівчик, а можна просто втушувати в губи та отримати ніжний колір спокусливих губ.
Ф-А-В-О-Р-И-Т MBLL !!!
Моє нанесення та відчуття
Загалом, нанесення виглядає так:
💧трішки тоную губи спонжом з залишками тонального засобу або консилеру
💧наношу на внутрішню частину губ невелику кількість продукту та потрохи розтушовую
💧 смикаю 2-3 рази губи для того, аби надати верхній губи легково відтінку
💧при потребі, додаю ще кольору та роблю те саме
💧підтушовую пензликом або пальцями (з пальця потін можна перенести на щочки для рум'янця)
Готово💫 Ви чарівні!
Носити блиск одне задоволення. Вона мінімально мастить усе навкого. Ефект блиску залишається надовго, і сходить рівномірно, тінтуючи губи. Вона комфортна, не дратівлива, не змушує тривожитись що з губами щось не так. Має багато водянистого пігменту, тому ефект сухості я відчуваю мінімально.
Підсумки
Тінт хоч і має свої вагомі недоліки у вигляді підтікаючого дозатора із-за не дуже вдалого пакування, але ефект, який він додає губам виграє особисто для мене. Я знайшла класні відтінки, яких мені бракувало, формула виявилась для мене дуже комфортною, бо практично ніяк не впиває на моє вічне пересихання губ.
Мені легко нею користуватись, вона універсальна лягає у будь-якому вигляді: під олівчик, легким відтінком або пігментованим шаром. За півроку користування цей блиск мене жодного разу не змусив хвилюватись за те, як виглядають мої губи.
Для мене це було відкриття року у світі помад, хах) Вразило те, що такі формули вже давно існують, безпроблемні та надійні. В цьому Корея дійсно класна. І бренд rom&nd став моїм фаворитом, де я спробувала практично усі колекції помад різних формул: бальзами, матові помади і тінти, водянисті тінти, кольорові та прозорі блиски. Але dewyful water tint - це як перше кохання, до якого я маю теплі відчуття.
Тому якщо ви думаєте спробувати щось з корейського - дуже раджу придбати один з відтінків помад цього бренду, обравши по оглядах з свотчами саме той відтінок, який підкреслить усю вашу красу💫
Дякую усім за увагу, усім вдалих покупок та класних мейкапчиків ♥
Коментарі (0)