wowmom

Найпопулярніший догляд для волосся з Tік Току?! Але чи виправданий хайп?

Привіт, красуні!

Ви мабуть зі мною погодитися, що серед нескінченної кількості баночок для волосся, які існують на ринку, найбільш хайповим доглядом в минулому (та і в позаминулому) році була фіолетова серія Daeng Gi Meo Ri.

Я давно хотіла її спробувати, і завдяки класним знижкам на Мейкапі - нещодавно це зробила.

Звісно, чудес від шампуню та кондиціонеру я не дуже очікувала... Хоча кого я обманюю - очікувала!

Я думала, що моє волосся буде так само круто виглядати, як на відео дівчат в Тік-тоці:-)

В реалі все виявилося менш казкового, тож вирішила поділитися з вами своїми враженнями.

Поїхали?!

Першим ділом, хочу відзначити, що мені дійсно естетично подобаються упаковки цих засобів.

Плюс, завдяки зручним дозаторам, користуватися і шампунем, і бальзамом - одне задоволення.

Шампунь я обрала у об'ємі 300 мл.

Він призначений для сухого пошкодженого волосся, яке здатне до випадіння.

Його основна задача - якісне очищення шкіри голови, та стимуляція росту нових волосків.

Ну, судячи зі складу, очищення до скрипу і правда можна отримати, враховуючи, що тут є доволі агресивні ПАРи - СЛС та СЛеС.

А також шампунь містить величезну кількість різних рослинних екстрактів. Насправді, я ніколи не бачила настільки багатого "трав'яного" складу в засобі для волоссі.

Кондиціонер я обрала в більшому форматі - 500 мл, бо він в мене 100% закінчиться швидше, ніж шампунь.

В його основні задачі входить розгладження волосся, живлення та догляд за кінчиками.

В складі є як і силікони, до яких я дуже позитивно відношуся , так і екстракти рослин та гідролізований креатин.

В цілому склад можна назвати дуже багатим на всілякі корисності для волосся.

Шампунь має коричневий колір, і приємний трав'яний запах. Піниться, звісно, чудово, і вимиває волосся до скрипу, що в моєму випадку не є добре.

Кондиціонер густий за своєю формулою, і гарно розподіляється. Економічний. Також пахне якимись травами, але не так виражено, в порівнянні з шампунем.

Що стосується результату, то якогось "супер-мега-вау" я не отримала, але і сказати, що засоби мені зовсім не сподобалися - не можу.

До речі, зараз в мене фарбоване волосся на 8-му рівні глибини тону, висвітлене, і пошкоджене.

Проте завдяки постійному догляду, воно може виглядати досить пристойно.

Кондиціонер розгладжує пасма, полегшує розчісування, проте немає ефекту "склеєних кінчиків".

Без додаткових засобів, типу незмивного кондиціонеру, не обійтися.

Мабуть через своє ретельне очищення, після використання шампуню, на другий день корені вже не свіжі, і хочеться перемити голову. Це для мене поганенький показник, адже зазвичай мені вистачає "свіжості" на 2-3 дні стабільно.

Але, справедливості заради, в перший день шевелюра дійсно об'ємна. Шкода, що цей ефект триває не довго.

Підводячи підсумки, хочу сказати, що в цілому фіолетова серія Daeng Gi Meo Ri мені сподобалася, але я не зрозуміла, чому навколо цих засобів було стільки шуму.

Спробувала, і спробувала, але повторювати не буду.

Дякую за увагу 😘

06 грудня, 2024
wowmom
06 грудня, 2024