Joko Blend Keratin Therapy
💇🏻♀️
Для продовження рубрики #ідеїподарунківдозимовихсвят 🎄 - я обрала набір Joko Blend Keratin Therapy.
Адже в холодну пору намагаюсь приділити максимум уваги волоссю . Також я люблю доглядові засоби, що не потрібно змивати і які надають миттєвий ефект😍
В набір входить :
▪️спрей-термозахист
▪️флюїд "Кератиновий Шовк" для відновлення структури пошкодженого волосся.
Чудові засоби, що працюють в комплексі🔥
▪️Набір має красиве , святкове пакування. На картонній коробці відразу можна зрозуміти наповнення, що чекає всередині.
▪️Також додатково засоби упаковані в бавовняний мішечок - органайзер.
Термозахист для волосся
Я вже мала різні засоби по догляду для волосся від бренду , але це мій перший термозахист.
▪️Він представлений в пластиковому , білому флаконі об'ємом 200мл.
▪️Мінімалістичний дизайн.
▪️Зручний розпилювач ( не тече, та не плюється - створює легку хмаринку)
▪️Текстура прозора, водяниста, легка, не відчувається липкість , чи дискомфорт після нанесення.
▪️Аромат досить ніжний , приємний, дуже швидко зникає, тому не буде конфліктувати з парфумами.
▪️Наношу перед використанням стайлінгових приладів, термозахист дуже легко розпроділяється
▪️Він, захищає пасма від високих температур, запобігає пошкодженню структури локонів, перешкоджає ламкості та утворенню посічених кінчиків.
Після використання моє волосся зволожене, та розгладжене , не пушиться та не "електризується" .
Флюїд для волосся "Кератиновий шовк
▪️Флюїд має матовий флакон в обʼємі 50 мл.
▪️Дизайн мінімалістичний , притаманний бренду
▪️Зручний помповий дозатор.
▪️Текстура середньої щільності, гелеподібна, прозора .
▪️Має приємний косметичний аромат .
▪️Наношу засіб на вологе, або сухе волосся. Використовую зовсім трішки, спочатку розтерши в долонях(головне не "переборщити", краще добавляти поступово)
▪️Волосся з даним засобом стає еластичне , та розгладжене завдяки олії мигдалю, що є в складі .
▪️ Гідролізований кератин створює захисний шар на локонах, попереджає їх ламкість, насичує необхідними амінокислотами.
▪️Флюїд надає миттєвий ефект, пасма блискучі , та доглянуті .
Висновок
В комлексі дані засоби створюють гарний ефект на волоссі, воно має здоровий вигляд, та красивий блиск .
Joko Blend Keratin Therapy- стане чудовою ідеєю подарунку для подружок, колег, та близьких, хто турбується про стан свого волосся🥰
Коментарі (0)