Beautiful land💞

Секрет зволожених очей за доступною ціною!

Секрет зволожених очей за доступною ціною!

Так як я є володаркою контактних лінз і "чудового зору", а також постійно працюю за "монітором", як ніхто інший потребую якісного зволоження очей.
Сухість та почервоніння — це моя реальність, тому часто маю кілька пар зволожуючих крапель. Хоча в мене є захисні окуляри для комп'ютера, усе одно відчуваю легку сухість.....

✦✦✦ ДИЗАЙН ТА ПАКУВАННЯ ✦✦✦

Картонна коробка виконана в схожій кольоровій гамі: основний білий фон із синьо-зеленими хвилястими деталями, що створюють асоціацію з чистотою та водою.

Лаконічний стиль із акцентом на функціональність.

Флакон компактний, об'ємом 15 мл, виготовлений із білого матового пластику.

Дозатор вузький, зручний для точного нанесення крапель, із кришечкою-гвинтом, яка надійно захищає від розливу.

✦✦✦ КОНСИСТЕНЦІЯ ✦✦✦

Краплі мають класичну рідку консистенцію, характерну для зволожуючих засобів. Вони прозорі, без видимих домішок чи осаду.

Вони легкі, ненав'язливі, добре розподіляються на поверхні ока, забезпечуючи миттєве зволоження.

Завдяки гіалуроновій кислоті краплі мають злегка в'язку текстуру, яка сприяє утворенню захисного шару на поверхні очей, що допомагає утримувати вологу.

При нанесенні вони не створюють відчуття липкості чи важкості, забезпечуючи комфортне використання протягом дня.

✦✦ СКЛАД КРАПЕЛЬ ✦✦✦

• Хлорид натрію
  • Тетраборнокислий натрій
  • Борна кислота
  • ПГМБ (0,0001%)
  • Динатрію едетат (005%)
  • Гідроксипропил метил целюлоза
  • Гіалуронат натрію

✦✦✦ СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ ✦✦✦

Застосовуйте 1–2 краплі при відчутті сухості очей, для полегшення дискомфорту в них або для більш чіткого зору

✦✦✦ ЕФЕКТ • ВІДЧУТТЯ • РЕЗУЛЬТАТ ✦✦✦

Коли я вперше їх спробувала, навіть не очікувала такого приємного прохолодного зволоження.

Як тільки крапелька потрапляє в око, відразу відчуваю миттєвий прилив сили та енергії.

Доречі, ці краплі чудово поєднуються з лінзами різних брендів так я вже це спробувала.

Щодо почервоніння очей, на це я навіть не звертала уваги, але стосовно сухості — тут вони працюють на всі 100%.

У мене був досвід із різними краплями, і траплялися навіть такі випадки, коли дорогі, суперзволожуючі краплі жахливо пекли. Я не могла відновитися після їх використання й просто викидала їх. А тут усе ідеально! Я приємно вражена. Мені вистачає всього двох крапельок вранці та ввечері, щоб підтримувати цей ідеальний стан очей.

Тож, якщо хочете щось новеньке та приємне для очей, не соромтеся — спробуйте!

03 грудня, 2024
Beautiful land💞
03 грудня, 2024